Agent bacio "žišku" - Bejl i Ronaldo opet zajedno?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.11.2018.
12:23
Izvor: Sportske.net

Ima smisla, ali ovo je klasično dizanje cene...

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Džonatan Barnet je zakuvao vatru. On je naime agent Gareta Bejla, ali i Vojćeha Šćešnjog, poljskog golmana.

"Vojćeha su hteli svi, ali Juventus mu je obećao da će naslediti Bufona i ispunio obećanje, on ne želi da razmišlja o bilo kakvim ponudama".


"Što se Bejla tiče, nije nemoguće da dođe u Juventus, dobro mu je u Realu, ali ovo je fudbal stvari su moguće", zapalio je Englez vatru.

Naime, postoji priča da bi Juventus kupio Bejla, ako im ne prodaju Marsela, a Velšanin bude na pijaci, jer Alegri veruje da bi u 3-5-2, ili čak kao levi bek, Bejl uspeo da se vrati na nivo iz Totenhema.

"Dolazak Ronalda u Seriju A, znači da sada svaki igrač razmišlja o Italiji"
, dodao je Barnet.

Juve je zainteresovan za Iska, ali čini se da Siti ima sve razloge da ubedi Andalužanina. Italijani bi Marsela, ali su dobili korpu od Pereza.

Ronaldo i Bejl ponovo zajedno?

"Zašto da ne, njih dvojica vole da igraju zajedno", dodao je Barnet, a nama se čini da tvrdi pazar, jer bi Bejl mogao da se vrati u Englesku narednog leta, pre svega jer ga u Madridu ne vole, a i Perez želi da okrene stranicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 30.11.2018
01:42

Hahahaha, Juventus svakog igraca navodno kupuje, a novca nema, i za Ronalda se uzajmio i duguje oko 300 miliona eura, to nije ve za Ronalda otislo ali i za ostale koje je kupio! Posto je malo igrca prodo a nekoliko njih skupih je kupio, morao se Juve uzajmi i sad on kao svakog igraca hoce da kupi, a cim golom guzicom nemoze? Barca poslovala do pre nekoliko meseci preko milijardu i nije puno placala igrace i kad ona hoce nekog da kupi ovi pisu da barca nema novca, hahahaha! Kao navodno joj veliki novac odlazi na plate, da odpalzi ali i jos veci dolazi, stadion Kamp Nuo je uvek pun do zadnjeg mesta a ima i sponzore i naravno novac od kupova i S.Lige, tako barca ima novcca i to bas dobro! naravno da ima i klubova koji imaju mnogo vise od barce ali i ona ima novac! tako da nije lepo da se ovde pise da Juve ima novac a da barca nema!

avatar
MarioJ
Thursday, 29.11.2018
20:15

Od 6 godina provedenih u Realu bar tri Bejl je izgubio sa povredama. Ni jednu sezonu bez pauze 2-3 mjeseca nije izdržao.

avatar
VANDAL_boys
Thursday, 29.11.2018
15:39

Isko u Sitiju? A umesto koga? Blah.

avatar
Misosesic
Thursday, 29.11.2018
15:13

Jel ovaj mene sprda pa Ronaldo nije mogao Bejla ocima da gleda.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 29.11.2018
14:03

Ne , nikako , hvala puno !!!