Adžićeva izgubljena godina, sledi novi transfer?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da će ove sezone ostaviti mnogo bolji utisak u Anderlehtu, ali...

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Mladi srpski vezista, 20-godišnji Luka Adžić je prošle godine prilično naljutio Zvezdine navijače, odlukom na napusti ''Marakanu'' i preseli se u belgijski Anderleht, ali je kao razlog naveo želju da napreduje, uz nezadovoljstvo odnosom koji je trener Vladan Milojević imao prema njemu.

Sa Anderlehtom je potpisao ugovor do leta 2022. godine i očekivalo se da će, poput nekih drugih naših mladih igrača, Aleksandra Mitrovića na primer, uspeti da se izbori za minutažu i skrene pažnju i većih evropskih klubova.

Umesto toga, preseljen je u mladi tim Anderlehta, ali čitave sezone mu to nije pomoglo da se vrati među prvotimce i sada, pred kraj sezone, počele su najave njegovog odlaska iz Anderlehta.

Navodno je atinski AEK zainteresovanm za njegove usluge, a kontakt je uspostavljen preko Adžićevog saigrača iz Anderlehta i nekadašnjeg fudbalera AEK-a Ognjena Vranješa.

Grčki "Sport24", preneo je da su prvi razogovori o ovom transferu već obavljeni i da je AEK-ov plan da Adžića angažuju na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 16.05.2019
05:42

Iako je još uvek mlad, nešto mi govori da je završio sa vrhunskim fudbalom, bar onim što se očekivalo od njega. Moći će možda ulaziti sa klupe u AEK-u, a posle toga će doći u Voždovac, Zemun ili tako neki klub.

avatar
jv
Wednesday, 15.05.2019
17:34

Potrčao za novcem, dobio je što je tražio.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 15.05.2019
14:57

Hoce li sada da se vrati u Zvezdu ??

avatar
babaroga
Wednesday, 15.05.2019
15:31

Daleko mu lepa kuca