"Adidas" pomaže Junajtedu u "lovu" na Mesija!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.01.2015.
16:57
Izvor: Sportske.net

Prema nekim informacijama koje imaju engleski mediji, "Adidas" je spreman da ponudi pozamašnu sumu novca Mančester Junajtedu kako bi Leo Mesi prešao u taj klub.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Govorili smo već da je Mančester Junajted jedini klub koji neće narušiti finansijski fer-plej ukoliko dovede zvezdu svetskog fudbala i najboljeg igrača Barselone, Lea Mesija.

Čelsi je najavljivan kao sledeća destinacija ovog fudbalera, ali problemi sa FFP-om sputavaju ekipu Žozea Murinja da potpiše ugovor sa sjajnim Argentincem koji je ove godine zauzeo drugo mesto u izboru za "Zlatnu loptu".

Junajted bi imao problema da dovede Lea Mesija zbog ogromnog obeštećenja koje se traži za njega (200 miliona funti), ali bi oni mogli u narednom periodu da dobiju pomoć od strane svog sponzora.

"Adidas" je najavio da je spreman da pomogne koliko može Mančester Junajtedu da dovede Lea Mesija, a čak su ponudili i da plate određeni deo njegove nedeljne plate koju on bude imao ukoliko dođe među "Đavole", a ovu iniformaciju preneli su i pojedini engleski mediji.

Leo Mesi igra sve bolje u Barsi i za sada ne spominje bilo šta oko transfera. Ipak, on je tokom krize u katalonskom klubu dao nagoveštaj da će preći u Premijer ligu zaprativši Čelsi na tviteru i na instagramu.

U poslednjih nekoliko dana nema nikakvih nagoveštaja da će napustiti Barselonu, ali engleski mediji su nas danas uverili u suprotno.

Kakav scenario očekujete?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke