Abramovič ne štedi, još jedan Nemac i senzacija Čempionšipa gotovi poslovi?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.07.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Kakav će napadački potencijal "plavci" imati naredne sezone.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Čelsi je slavio u gradskom derbiju protiv Kristal Palasa, Lampardovi momci su pobedili "orlove" rezultatom 3:2 te su preuzeli poziciju broj tri od Lestera koji je odigrao 1:1 sa Arsenalom.

Čelsi je posle godinu dana 'štednje' potresao fudbalsko tržište brzim kupovinama Hakima Zijeha i Tima Vernera, ali to je tek početak.

Prema pisanju Fabricija Romana naredni posao jeste dovođenje Kaija Haverca.

Igrač Leverkuzena je saopštio klubu da želi selidbu iz klub ukoliko dođe bitna ponuda u narednim nedeljama. Čelsi je reagovao i kontaktirao agente mladog igrača, Havercu se sviđa projekta "plavaca" a tu su i sunarodnici u vidu pomenutog Vernera, ali i Ridigera.

Ako ste mislili da je to kraj po pitanju dovođenja ofanzivaca - varate se. Čovek koji na svojim leđima nosi Brentford do plej-ofa u Čempinošipu Said Benrama je takođe meta "Stamford Bridža".

Baner

Marokanac je magičan ove sezone, ima petnaest golova i osam asistencija a tokom Instagram lajv uključenja dobio je 'čestitku' za uspešan transfer. Čestitka dolazi od strane Fahda Mufija, fudbalera sa kojim je Benrama igrao zajedno u Francuskoj.

Navodi se da je Brentford pristao na sumu od 30 miliona evra.

Biće prava mozgalica za Lamparda kako da uklopi sve novopridošlice napred, Pedro će pojačati Romu, Vilijan bi takođe mogao da napusti klub dok Temi Abraham isto nije siguran zbog svojih slabijih partija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING (return)
Friday, 10.07.2020
11:55

Auuu druze Benrahma je bukvalno Azar, ako on i Harvec dodju Lampard ne bude li u igri za titulu do poslednjeg kola sledece sezone, dobice brutalan otkaz, ova navalna ekipa sa ovim imenima vec sad izgleda najjaca na ostrvu..

avatar
damjan89
Thursday, 09.07.2020
22:49

Benrahma je magican, veleo bi da ako dodje dobije pravu sansu da igra, moze da bude bolji od Mahreza! Hevarz je vec klasa samo treba i prodati neke fudbalere i uzeti dobar novac, a dovesti levog beka i ako je moguce stopera, jer mi je odbrana pretanka, mnogo nesigurnosti, po gotovo kod prekida, posle Terija, Karvalja, Kejhila, Ivanovica ovo je tragedija gledati...

avatar
BlueMoon
Thursday, 09.07.2020
13:37

Ne znam sta Celzi i Siti cekaju,Upamekano je slobodan za manje od 45 miliona eura...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 09.07.2020
12:25

I jos Mesi i CR7 da dodju nemogu nadoknaditi sta obrana primi... Ja se samo nadam kada srede ofanzivu i sredinu da ce krenuti i obranu sredjivati.

avatar
1
Thursday, 09.07.2020
13:56

Igrat ćemo na gol više

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 09.07.2020
11:49

Abraham moze ostati ako hoce. Nije jos produzio ugovor ali uskoro bi trebao

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 09.07.2020
11:18

Iako ima dva meseca do kraja prelaznog roka, vec me hvata jeza od nase odbrane sledece sezone. Havertz je generacijski talenat, tako da ga treba uzeti, i to je to sto se tice pojacanja u ofanzivi. U odbrani je potreban minimum jedan novi igrac. Levi bek i stoper su najkriticnije pozicije, a takodje treba razmisliti i o novom golmanu.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 09.07.2020
12:52

3 meseca. Do 5.oktobra.

avatar
The KING (return)
Friday, 10.07.2020
12:09

Mene vise hvata jeza, sto vidim da je Lampard takticki defanzivno ocajan trener, da ekipa u defanzivi nije napredovala od prvog kola, koliko god ti igraci bili ovakvi onakvi, ta odbrana je osvajala trofeje pod Konteom i Sarijem... A Lampard sa Derbijem je imao indenticne probleme, ali navijaci to ne vide zaslepljeni velicinom Lamparda...