40 miliona, 25 minuta, promašena investicija? Ne, naprotiv, cena mu porasla?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.10.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Zvuči nemoguće, ali izgleda da je tako. Brazilac na marginama, ali u januaru već ima dve ozbiljne ponude...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Malkom je izabrao klupu, tako izgleda nakon "salto mortalea", kada se umesto dogovorenog potpisa u Rimu uputio u Barselonu i postao novi član Barselone.

Transfer je urađen mimo želje Ernesta Valverdea i jedan je od razloga zbog koji je trener nezadovoljan i ne želi da potpiše novi ugovor sa Kataloncima.

Hoće li ispraviti greške tokom zime, kada moraju da mu dovedu štopera i tako ga odobrovolje, ostaje da vidimo, ali Valverde ne računa na Malkoma ozbiljnije, on mu je u prvih desetak mečeva sezone pružio šansu 25 minuta.

No, to nije uticali na cenu, Totenhem je spreman da plati 50 miliona da ga dovede na zimu, oni imaju novac, nisu nikoga kupili tokom leta, a Inter ima drugačiji pristup.

Žele ga na pozajmicu sa pravom otkupa za leto.

Jasno, Barselona preferira ovo prvo, čime bi dobili deo novca potreban da obore svetski rekord i dovedu igrača koji im je zaista u ovom trenutku preko potreban.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 19.10.2018
18:09

Isto kao Mina doveli ga nista nije odigrao prodali ga za 3,4 puta vecu sumu.

avatar
Merseysade Red
Friday, 19.10.2018
13:27

Nije isto kad u veliki klub dodjes za 40 ili za 140 miliona. Da je momak posao u Romu i dao 25 golova, dosao bi u Barsu za 140 i igrao bi. Ovako je on doveden da bude krpljavina i da ceka sansu. Nije da ne moze doci, evo Asensio u Realu... sacekao covjek ronalda bejla hamesa ozila... podjose trojica, evo gaaaa! Ovaj je doao kao zvijezda iako je svaki bar malo poznavalac fudbala znao kad je vidio da je dosao za 40 da to veze sa mozgom nema.

avatar
DropkickMurphys
Friday, 19.10.2018
12:57

Zaista je cudno kako takav klub kao sto je Barsa,ima tako losu transfer politiku.Godinama se muce sa desnim bekom,sada im fali i rotacija na levom,mucili su se da nadju stopera,sada su i tu u problemu,ne toliko zbog povrede Umtitija koliko zbog Pikea koji nema fokus na fudbal,vec na tenis.Nemaju rotaciju za Suareza,o Mesiju da ne govorim.I dalje su jaki,sa starterima,Albom,Dembeleom i Kutinjom,Busketsom,trozupcem napred,ali klupa je tanka,Mesi sve vise mora sam.Falinim Cavi,fali im Inijesta,nece skoro takve naci.

avatar
Stefoon
Friday, 19.10.2018
12:11

Svaki normalan trener bi ovom momku pruzio priliku da bar pokaze nesto. Setimo se Gomesa koji je igrao vise nego jedan Iniesta a nije trebo ni rezerva da bude.