28 telefonskih poziva, Ronaldo dao reč, poslednja odbrana Florentina Pereza?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.07.2018.
08:44
Izvor: Sportske.net

Da li će Real probati silom da ga zadrži, tražeći veći novac. U Juventusu sve spremno, finansijska konstrukcija zatvorena, Kristijano impresioniran...

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Ništa novo kada je Ronaldo u pitanju. Naime, on je dao reč Anjeliju koji ga je zvao, verovali ili ne, 28 puta, što je impresioniralo Kristijana.

Mendeš je njegovu odluku da ode u Juventus saopštio Florentinu Perezu, Ronaldo je dao reč Anjeliju i nema nameru da se vraća u Madrid.

On je prelomio, čeka se Real, priča se da sada Perez kupuje vreme, tražeći veći novac za Portugalca, 130 umesto 100 miliona.

Mendeš je već poručio da neće pristati na ucenu, da je Perez prihvatio još zimus da obeštećenje za klubove van Španije i engleske velikane bude 100 miliona evra.

U međuvremenu, sve je spremno za dolazak Ronalda u Torino. Odabrao je gde će živeti, Juve želi da ga predstavi već sutra, 7.7, što je simbolika, jasno zbog broja na dresu, a potvrđeno je i da će klub plaćati trećinu njegovih primanja, oko 10 miliona, ostalo su sponzori.



Neki španski mediji tvrde da će Juve rasprodati tim kako bi doveo Ronalda zbog opasnost od FFP, ali je to netačno, Juventus je u velikom plusu poslednje dve godine i ne postoji način da dođe pod lupu UEFA.

Odlaze Iguian i Rugani, što će biti dovoljno za transfer Ronalda, odnosno obeštećenje, a do kraja prelaznog roka, biće prodato par igrača poput Sturara i fudbalera na pozajmicama kako bi se doveo još jedan levi bek, u slučaju da ode Aleks Sandro.

I dalje, Real je taj koji se pita, Pereza čeka teška odluka, ali mediji u Španiji su sigurni, Ronaldo više nikada neće igrati za Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Friday, 06.07.2018
14:02

Ne mogu zamisliti Ronalda u drugom dresu...

avatar
neme
Friday, 06.07.2018
12:33

StizeCR pocinje nova era Juvea.Pogurace citavu ligu napred.na ovakvim igracima nikad ne mozes da izgubis.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 06.07.2018
12:22

I dalje ne vjerujem u ovu pricu, iako je izgleda postala ozbiljna. Perez nije prodao Ronalda prosle godine, kad je bio pravi trenutak za to, sve je izgledalo bajno, Real je sa drugom postavom osvojio prvenstvo, bio domintantan u LS i cinilo se da tome nema kraja. Mogli su da dovedu Mbapea kao 'adekvatnu' zamjenu (jer igrac kao Ronaldo se nece roditi uskoro). Ove godine, promijenili su trenera, ni na vidiku neka megazvijezda, ekipa izgleda dosta losije nego prosle sezone... Ne vidim neki motiv ni za Ronalda osim osvete. Koliko ja znam, on u Realu dobija veliki dio marketinskih prihoda od svog imena, a u Juveu jos planiraju da ga koriste da reklamira FIAT. Juve ove godine dosta kaska u Evropi, dok Real sa pola snage cisti sve. Mada, Ronaldo je osvojio sve, mozda hoce da doda titule u Italiji i da ode u velikom stilu eventualno sa jos jednom LS...

avatar
Darko Ćitanov
Friday, 06.07.2018
11:49

Higuain ne ide

avatar
Mangus
Friday, 06.07.2018
10:10

Juve da padne pod FFP? Uzimaju masnu lovu od osvajanja titula u Seriji A, sponzora, dolazili su do kraja LS par puta a ako nisu dotle onda do polufinala i uzimali ogroman novac od TV prava. Cak i kad su doveli Iguaina, prodali su Pogbu pa nisu mnogo ulozili svojih sredstava... Ako oni padnu pod FFP, onda stvarno...
a i lepo pise, veci deo plate placaju sponzori.
Otisli su Lihstajner, Bufon, Asamoa i Hovedes, dakle otvorio se prostor u budzetu, odlaze Rugani i Iguain... Perin, Kaldara, Spinacola i Can sigurno ne zaradjuju koliko ovi koji su otisli. tu su ustedeli, 11 ce sacuvati odlaskom Ruganija i Iguaina... Eto konstrukcije.
Kad PSG nije kaznen, nece biti ni juve

avatar
Susaeta
Friday, 06.07.2018
10:02

Svake godine ista priča, ali izgleda da je ova najozbiljnija do sad. Ne vjerujem da će otići iz Reala, ali tako sam pričao i za Nejmara u PSG, pa je otiša. Sve je moguće, kako bi samo Seria A živnula da dođe Ronaldo. Navijam za ovaj transfer :)

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 06.07.2018
09:54

steta voleo bi da dodje u chelsea isplatio bi se od marketinga samo ionako real hoce azara onda razmena bi dobro dosla i plus da doplate nesto

avatar
Vidicnemanja
Friday, 06.07.2018
09:39

Iguan mora da ostane i igra u tandemu sa Ronaldom,tako da prodaje nece biti sigurno.Ronaldo nije klasican spic.Jos Marsijal da stigne kao desno krilo i napad ce biti ubojit,slicno kao u Realu.To je jedina prava opcija,sve drugo je bacanje para

avatar
Mak-Juventino
Friday, 06.07.2018
09:20

A zamena za Rugania ? Moze Godin ? :D A mozda i Pipita ostane , bar tako kaze njegov brat-agent

avatar
Ja opet Ja
Friday, 06.07.2018
09:13

Ipak je realnost 😂😂🤨
Bice zanimljivo kako ce Real igrati posle ovoga...

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 06.07.2018
14:09

Igrace kao i spanija sa Iskom i Asensiom kao glavnim igracima, ne ova spanija, ona pod Lopetegijem koji je samlela sve.