Spisak Srba bez ugovora - Subotić, Markec, Radoja, Medojević i ostali menjaju tim!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.05.2019.
21:50
Izvor: Sportske.net

Dugačak spisak srpskih fudbalera koji menjaju tim.

asse.fr
asse.fr

Povezane vesti

Kraj ove sezone mnogi srpski fudbaleri iskoristiće da promene tim. Mnogi koriste Bosmanovo pravilo, pa će nakon isteka ugovora napustiti tim.

Ko je sve slobodan u izboru nove sredine?

Branislav Ivanović završava ugovor sa Zenitom, ali postoji mogućnost da mu se ponudi novi ugovor nakon šampionske sezone koji će trajati još godinu dana.

Neven Subotić je posle Branislava Ivanovića verovatno najveće ime, nekadašnji finalista Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda je odigrao odličnu sezonu u Sent Etjenu i potražiće novi tim. Da li u Evropi ili eventualno u MLS ligi, ostaje da vidimo, već ima 30 godina i može još nekoliko da igra fudbal na najvišem nivou.

Lazar Marković je završio sa Fulamom, nakon što je potpisao ugovor na samo šest meseci u januaru, a sa svojim klubom (Seltom) je završio i Nemanja Radoja.

Nekadašnji vezista Vojvodine je bio u nemilosti trenera ove sezone, napomenjeno mu je i da će biti tako i da bi trebalo da potraži novi klub, ali se to nije desilo i Radoja je ostao do kraja ugovora.

Srđan Mijailović, Ivan Obradović, Slobodan Medojević, Vojislav Stanković samo su još neka imena koja nećemo gledati pored imena sadašnjih njihovih timova.

Levi bek Marko Momčilović bi mogao da bude interesantan večitima, Aleksandar Ignjovski, nekadašnji reprezentativac, takođe.

Evo spiska dvadesetak igrača, pored gore navedenih:

Dejan Lekić, Dušan Basta, Marko Mirić, Aleksandar Kovačević, Nikola Gulan, Miloš Cvetković, Bojan Šaranov, Živko Živković, Denis Petrić, Stanimir Milošković, Dominik Dinga, Filip Marković, Milan Vilotić, Damir Kahriman, Stefan Dražić, Vanja Vučićević, Ognjen Čančarević, Aleksandar Stanisavljević...

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 18.05.2019
11:11

Vilotic i Subotic vredno pomena.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 16.05.2019
23:06

Dovesti Dingu, Markeca, Obradovica, Ignjovskog, pokušati Radoju.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 16.05.2019
22:49
avatar
MixEr
Thursday, 16.05.2019
22:38

Sećam se da je Zvezda svim silama pre par sezona tela Medojevića i da je on tad odbio. Verovatno bi njegov put bio mnogo bolji da je pristao.
Od ovih u opticaj samo razmisliti o Ivanoviću i Subotiću što se tičevečitih. Ostali nisu vredni pomena.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Thursday, 16.05.2019
21:55

FM 16, prvi koraci bajerna i barselone da dovedu nemanju radoju. mislim da su malo pogresili....