Ovo su fudbaleri koje mrzite, osim ako igraju za vaš tim!

 • Autor: Miloš Marković

 • 21. septembar 2015.

 • 12:30

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Dijego Košta je inspiracija, ovo je tim sastavljen od fudbalera koje veliki deo javnosti jednostavno...mrzi.

Ovo su fudbaleri koje mrzite, osim ako igraju za vaš tim!
Foto: BETA/AP Photo/Alastair Grant
Polarizacija u fudbalu je sve uobičajenija, imamo fudbalere koji su sinonim za dobre momke, a tu su i oni drugi, koji se ne libe ničega da stignu do cilja.

Grebanje, udaranje, ujedanje. Videli smo sve.

Vikend iza nas u centar pažnje doneo je Dijega Koštu, Murinjovog 'igrača utakmice' koji je svojim podlim trikovima dobrano doprineo pobedi svog tima. Cilj opravdava sredstva?

Zavisi od stanovišta.

Dok Čelsijevi navijači kliču njegovo ime, Arsenalovi kipte u besu. Da je situacija obratna? Stoga, engleski novinari su sastavili tim od igrača koje mrzimo svi, osim u onom slučaju kada ti igrači igraju za naš tim.

tim

GOLMAN: Manuel Nojer

Kada igra za vaš tim on je najbolji na planeti, igra i kao golman, i kao libero. Univerzalac. Ako ste od onih koji ne navijaju za Bajern, na njega gledate kao na arogantnu osobu punu samopouzdanja.

DESNI BEK: Ešli Jang

Ofanzivni desni bek, sa napadačkim sposobnostima za koga jednostavno mora biti mesta na ovoj listi. Poznato po neverovatnim glumačkim sposobnosti, Jang se sada donekle smirio, ali svojom arogancijom na terenu na svakom koraku navlači neprijatelje.

CENTRALNI ODBRAMBENI: Džon Teri

Za Čelsijeve navijače legenda, hrabri vođa koji stavlja srce na teren. Za rivale fudbaler koji maltretira sudije i voli da 'švrlja' van terena.

CENTRALNI ODBRAMBENI: Rajan Šokros

Fudbaler lavljeg srca koji će uraditi sve što je potrebno za svoj tim. Oni koji ga gledaju očima neprijatelja 'ludak' koji se ne libi da povredi rivala.

LEVI BEK: Ešli Kol

Za sve one u čijem je timu - najbolji levi bek u istoriji Premijer Lige. Za navijače rivalskog tima - najgori mogući čovek u u istoriji takmičenja, fudbaler koji juri za parama.

CENTRALNI VEZNI: Džoi Barton


Za mali broj ljudi koji ga vole kao fudbalera - vođa, koji ne voli da gubi. Prgav, zloban i prepotentan ludak za sve one koji ga ne vole.

CENTRALNI VEZNI: Serđio Buskets

Za navijače Barse, sjajni fudbaler, maestralan igrač koji ume da uđe u glavu rivala. Za one koji ne navijaju za Barsu čovek kome je gluma u prvom planu. Najgori od najgoreg.

LEVO KRILO: Kristijano Ronaldo

Najbolji fudbaler koji je ikada igrao na planeti Zemlji i čovek koji nikada neće biti kao Leo Mesi. Dva u jedan. O njemu nema potrebe mnogo toga da se piše.

DESNO KRILO: Arjen Roben


Talentovani fudbaler koji je glavobolja rivalskim odbranama i fudbaler koji nikada ne dodaje loptu, a stalno glumi.

NAPADAČ: Luis Suarez

Najbolji centarfor na planeti koji radi sve što je potrebno da pobedi. Sa druge strane, kanibal kome treba zabraniti da ikada više kroči na fudbalski teren.

NAPADAČ: Dijego Košta

Pobednik, napadač svetske klase koji tačno zna šta je potrebno da uradi da pobedi. Sa druge strane, preče mu je da nekog iznervira i napravi incident od toga da postigne gol.

Kako vam se čini tim? Tim čiji bi trener bez dileme bio - Žoze Murinjo - taktički genije koji svojim znanjem i samopouzdanjem ruši rivale i arogantan, paranoičan anti-fudbalski trener.

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari