Najčudnije povrede - Ko to prati u stopu Kurtou?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.04.2017.
12:03
Izvor: Sportske.net

Tibo Kurtoa je doživeo povredu igrajući košarku i nije bio u stanju da brani protiv Mančester junajteda. Ima i sličnih njemu, evo liste!

BETA/AP Photo/Philippos Christou
BETA/AP Photo/Philippos Christou

Povezane vesti

Tokom snimanja reklame u kojoj je igrao košarku, Tibo Kurtoa se povredio što je naišlo na gnev navijača Čelsija jer ovaj sjajni golman nije bio u stanju da brani protiv Mančester junajteda.

Ipak, lista biraznih povreda u fudbalu nije gotova, sada ćemo vam predstaviti i ostale.

Kevin Prins Boateng nije mogao da objasni svoju povredu, kao ni lekari Milana dok je ovaj fudbaler igrao u tom klubu. Ipak, njegova devojka jeste: "Razlog zašto je uvek povređen je što imamo seks 7 do 10 puta nedeljno".

Rio Ferdinand nije mogao da nastupi za Lids jer se povredio gledajući televiziju, a slično se desilo i Dejvidu Džejmsu koji je istegao mišić kada je pokušavao da dohvati daljinski upravljač.

Čik Brodi, nekadašnji golman Brentforda, povredio se oktobra 1970. godine tako što je pokušao da otera psa ovčara sa terena. Pas je vodio loptu, a Brodi je pokušao da je otme.

Znate za Santijaga Kanjizaresa, španskog golmana i legendu Valensije? On je propustio Svetsko prvenstvo u Japanu i Koreji jer mu je afteršejv pao na stopalo u hotelu. Staklo je naprslo i povredilo mu palac zbog kojeg nije branio 2002. godine na SP.

Svejn Grondalen je bivši norveški fudbaler koji je morao da propusti utakmicu reprezentacije jer je naleteo na losa tokom trčanja u prirodi.

Daren Bernar je možda i pobednik, ovaj nekadašnji fudbaler Barnslija je povredio ligamente kolena i nije mogao da igra pet meseci za svoj tim jer se okliznuo na baricu u svojoj kući. Pitate se, otkud barica u kući? Pa, njegova pudlica je urinirala na to mesto u kuhinji.

Jedan fudbaler Arsenala, Čarli Džordž, je uspeo da poseče prst na kosilicu, dok je Ever Banega dok je bio u Valensiji povredio članak dok je pokušavao da stigne svoj auto. Tada je zaboravio da povuče ručnu kočnicu dok je bio na benzinskoj stanici.

Ne propustite

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Monday, 01.05.2017
14:06

Boatenze kilavko. :D

avatar
Monday, 17.04.2017
16:51

pa dobro da je on branio ne verujem da bi pomoglo Celziju da pobedi..mozda je povredna bizarna smesna itd.. ali tako je.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 17.04.2017
17:14

Nisam ja uporedjivao kvalitet Delofeua sa kvalitetom Rodrigeza i Iska. Oni su mnogo bolji igraci i ako oni mogu da greju klupu,zasto ne bi mogao jedan Delofeu?

avatar
Basket
Monday, 17.04.2017
13:36

Naletio na musa? Šta je to mus? Da nije možda los? :)

avatar
Делија_момак
Monday, 17.04.2017
12:18

Какви шампиони мајко мила :D

avatar
Monday, 17.04.2017
12:15

Iguain doduse on je propustio samo pripreme kad je dosao u Napoli, stao je na kosku na plazi.

avatar
Monday, 17.04.2017
12:10

Za ovo treba da bude debelo kaznjen,kakvo je to govedo boris se za titulu,jedan kljucna utakmica ti igras kosarku,snimas reklame!