Godina 2017. se bliži kraju, ovo su najčitanije vesti na portalu "Sportske.net"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 26.12.2017.
18:37
Izvor: Sportske.net

Na izlazu iz ove 2017. godine predstavljamo vam najčitanije vesti na našem portalu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Godina 2017. je bila veoma zanimljiva što se tiče sporta, gledali smo uspehe naših fudbalskih timova posle dugo godina, košarkašku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, fudbalsku reprezentaciju koja se plasirala na Mundijal, Novaka Đokovića i njegove probleme, Ivanu Španović, fenomenalne odbojkašice, vaterpoliste, Zvezdine košarkaše koji su sa uspehom igrali u EL i još mnogo, mnogo toga.

Uspeli smo dosta toga da ispratimo, da se potrudimo da vas na vreme obavestimo o dešavanjima iz domaćeg i iz inostranog sporta, a prednost u biranju vesti su imale one vesti za koje smo mi smatrali da će vas najviše interesovati u datom trenutku.

Domaći fudbal je u velikom rastu što se tiče čitanosti, imajući u vidu velike uspehe naše reprezentacije i Partizana i Crvene zvezde. Ipak, prvo mesto među najčitanijim vestima drži, i to ubedljivo, vest pod imenom "Poslednji dan prelaznog roka (UŽIVO)", vest koja je kasnije promenila naziv u "KRAJ - Prelazni rok je završen".

U toj vesti mogli ste da pratite sve bitnije transfere koji su se dešavali u poslednjem danu letnjeg prelaznog roka.

Na drugom mestu po broju pregleda jeste vest koja se tiče košarkaške reprezentacije Srbije. Radi se o vesti koja je nastala nakon saznanja da košarkaši koji igraju Evroligu neće igrati za reprezentaciju, vest je imala naslov "Ko će biti na sledećem okupljanju reprezentacije? Sale već ne računa na osmoricu!"

Narod na Balkanu ima želju da sazna šta se dešava kod komšije, tako je i kod nas. Ipak, treće mesto za vest koja se tiče reprezentacije Hrvatske u košarci je veoma visoko. Vest glasi: "Izjava Ace Petrovića koja odzvanja Hrvatskom".

"Ono kad Mančester junajted "čačne" Arsenal zbog Crvene zvezde" je na poziciji broj 4, a onda je usledila još jedna košarkaška vest. Radi se o Aleksandru Đorđeviću, "Aleksandar Veliki! I u porazu!"

Šesto mesto zauzima vest "Priča završena - Srbija ima v.d. selektora", sedmo je takođe vezana za selektora, "BOMBA - Vest koja će podeliti Srbiju više nego ikad, ON je sledeći selektor?!"

Kalkulacije i računice su nešto čemu često pribegavamo, sigurni smo da ste to primetili da smo radili nakon bitnih utakmica naše reprezentacije, ali i utakmica u Ligi Evrope. Zbog toga je vest "LE računica - Šta bi sačekalo Zvezdu i Partizan na putu ka evropskoj jeseni?" na poziciji broj 8.

"Gotovo je - Partizan doveo najveće pojačanje" je na poziciji broj 9, a top 10 na našem sajtu kada se radi o najčitanijim vestima zatvara Miloš Teodosić i njegove asistencije u predsezoni Klipersa.

Drago nam je što ste i ove godine bili uz nas, mi ćemo se i dalje truditi da sadržaj vesti bude kvalitetan, a vesti i dalje budu objavljivane tako da ih možete pročitati prvo na sajtu "Sportske.net".

Hvala na poverenju koje ste nam ukazali.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Wednesday, 27.12.2017
09:54

Lijepo izbaciste onu aplikaciju za IOS sto obecaste ;-)

avatar
Tuesday, 26.12.2017
21:08

zanimljivo nema nijedna vest o Barsi i Real Madridu a te vesti budu sa najvise komentara i najvise glasova na komentarima.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 26.12.2017
23:50

zato sto jedan isti lik luoi 1000 minusa navijacima i simpatizerima Reala a sebi i svojim istomisljenicima 1000 pluseva

avatar
fudbalski sef
Tuesday, 26.12.2017
20:02

Napravite vest i za najkomentarisanije u 2017

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.12.2017
20:18

Realno postoji velika razlika. 95% ovde koji komentarisu interesuje nas iskljucivo evropski fudbal i ova lista me je iznenadila ali ocigledno postoje mnogo ljudi koji samo citaju vesti a ne komentarisu.

avatar
Tuesday, 26.12.2017
22:55

naravno da postoje ko ce sa nama da ulazi u polemiku, kad nista pametno ni ne razmatramo.

avatar
Dalibor Bobinjo
Tuesday, 26.12.2017
20:33

Tu nema ko šta da traži, jer ako meni saberu sve profile jasno je da imam duplo više komentara od svih ostalih zajedno. :D