Zverev nemoćan: "Kad vas Novak uhvati pod svoje..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.06.2019.
23:13
Izvor: Sportske.net

Nemac nije mogao ništa protiv najboljeg tenisera sveta.

Epa/Jasno Szenes
Epa/Jasno Szenes

Povezane vesti

Nemački teniser Aleksander Zverev eliminisan je danas od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa, Srbin je slavio sa 3:0 u setovima.

Zverev je nakon meča istakao je kvalitet svog rivala.

"Mogao sam da napravim brejk rano u prvom setu, imao sam nekoliko puta 15:40. Imao sam dosta brejk lopti u meču. Mislim da je taj set trebalo da dobijem. Posle toga odigrao sam tri zaista loša gema. Znate, kada je on u kontroli situacije, teško ga je pobediti. On je prvi na svetu s razlogom. Dešava se svašta na terenu, u redu je. Barem nisam povređen ove godine i mogu da se pripremam za travu i nadam se ostvarim dobar rezultat na njoj", veruje on.

Nemac smatra da je mogao da pokaže više na ovom meču.

"Bilo je u redu, ali imam osećaj da sam u toj fazi kada umesto što sam u četvrtfinalu mogu da idem i dalje. Kad se gleda sa pozicije nosilaca, trebalo bi da sam u četvrtfinalu, ali više sam očekivao od ovog meča. Kada mi je taj prvi set iskliznuo iz prstiju, bilo je teže igrati protiv njega. U četvrtfinalu si samo dobri igrači, tu su oni igrači koji zaslužuju tu da budu. Dobro, imaćete dva sjajna polufinala sutra i nadam se da ćete uživati. Ja ću trenirati da budem još bolji."

On je prokomentarisao i činjenicu da su se u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske plasirala prva tri tenisera sveta.

"Tu su tri možda i najbolja igrača ove igre svih vremena i sa svom trojicom je uvek teško igrati. Rafa je, kao što znate na šljaci jedan od najtežih za pobditi. Novak kad vas uhvati pod svoje, ne možete mu ništa. Rodžer ima mnogo kvaliteta, mnogo varijacija. Uvek ima način da se vrati u meč", istakao je Zverev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 07.06.2019
02:19

Nole, Rafa i Rodzer su jednostavno nestvarni i to je to. Imamo srece ato mozemo da ih gledamo