Žreb za Vimbldon, Nole OPET protiv starog znanca, kakva je projekcija do finala?

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
11:20
Izvor: Sportske.net

Postaje dosadno, sastaće se već četvrti put ove sezone.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

U ponedeljak počinje treći Gren Slem sezone, turnir u Vimbldonu, a danas je obavljen žreb parova prvog kola, kao i kompletan ''kostur'' do finala.

Prvi rival branioca titule, našeg Novaka Đokovića biće nemački veteran Filip Kolšrajber, sa kojim se u poslednje vreme gotovo redovno sastaje.

Već tri puta ih je žreb spajao od početka ove sezone. Kolšrajber je u Indijan Velsu pokazao da može da iznenadi Novaka, tada je Nemac slavio sa 2:0, da bi potom i u Monaku pružio snažan otpor našem teniseru, kada je Đoković posle više od dva i po sata igre trijumfovao rezultatom 2:1.

Ali, u Rimu je došlo sve na svoje mesto, tada je Novak prepustio samo tri gema iskusnom rivalu, pa se nadamo da ni na Vimbldonu neće imati problema sa Kolšrajberom.

Prema ''kosturu'' do finala, Đoković bi u drugom kolu mogao na Maleka Džazirija, a onda u trećem se nadamo i srpskom dvoboju - duelu Đoković - Lajović.

U četvrtoj rundi se očekuje Monfis ili talentovani Ože-Alijasim, u četvrtfinalu Cicipas, u polufinalu Anderson, a onda u borbi za titulu Federer ili Nadal.

Srećno, Nole!
-
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Friday, 28.06.2019
14:36

Колико гурају Федерера,невјероватно. Нисам неки теоретичар завјере али ово не може бити случајно,има све чисто до Надала (који неће ни доћи до ПФ)

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
11:30

Zar nije trebao na Nadala u polufinalu?