Zaustavljen Novak!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.10.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Veliki gubitak bodova za srpskog tenisera!

Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Beta/AP Photo/Koji Sasahara

Povezane vesti

Ništa od polufinala Šangaja za Novaka Đokovića.

BOlji od srpskog tenisera bio je Stefanos Cicipas sa 3:6, 7:5 i 6:3.

Novak je odlično počeo meč, poveo sa 3:0 uz jedan brejk, a Cicipas je kasno upalio.

Kada se konsolidovao, već je bilo kasno, Novak je odličnim servisima uspevao da održi prednost i slavio je na kraju prvog seta sa 6:3. Imao je još jednu brejk loptu koja je bila i set lopta na 5:2, ali je kasnije dočekao osvajanje seta.

U drugom setu drugi Cicipas.

Stefanos je igrao bolje, odlučnije, mučio je Novaka, bio čak i bolji jer je imao dve brejk-lopte, ali nikako nije uspevao da napravi taj odlučujući korak.

Novak je iskustvom i dobrim servisima uspeo da se vrati i da održi egal, ali je posustao u gemu kada je servirao za taj-brejk.

Cicipas je izgledao odlično, na kraju je uspeo da iskoristi treću brejk-loptu koja je bila i set-lopta za izjednačenje u setovima.

U nastavku bolji Cicipas, odmah je stigao do brejka, Novak kao da nije imao rešenje za njegove sjajne udarce koji su se ređali jedan za drugim i na kraju - Grk je zasluženo u polufinalu.

Imajući u vidu da je Novak branio titulu u Šangaju, izgubiće ogroman broj bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Friday, 11.10.2019
11:38

Rame, sigurno...

avatar
pepyslav
Friday, 11.10.2019
11:32

Zasluzeno, pobedio bolji danas...Agresivniji i opasniji bio Tsitsipas, sa dosta snaznijim udarcima i iznenadjujuce dovrim reternom...mada je Djokovic odigrao najlosije do sad na turniru, uz previse neocekivanih gresaka sa njegove strane...morace da igra agresivnije u duelima sa ofanzivnim igracima iz mladje generacije izgleda...

avatar
deki trbic
Friday, 11.10.2019
10:59

Busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi ahahahha busi