Zašto se Đoković nije rukovao sa sudijom?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.04.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković je juče poražen od Dominika Tima, a mnogi su primetili da srpski teniser nije želeo da se rukuje sa glavnim sudijom meča.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Neki ustaljeni običaj u svetu tenisa jeste da se igrači pozdrave nakon meča, da čestitaju jedan drugom, a nakon toga sledi rukovanje sa glavnim sudijom meča.

Tako baš i nije bilo u meču Novaka Đokovića.

Srpski teniser koji je juče poražen od Dominika Tima nije želeo da se rukuje sa Karlosom Bernardešom na kraju meča.

Sudija Bernardeš ga je opomenuo u jednom trenutku tokom servisa da pripazi na vreme između poena, nakon čega je Novak ubrzano servirao, prosek između dva poena mu je bio samo 16 sekundi naspram proseka u dosadašnjem toku turnira koji je iznosio 25 sekundi.

Nije samo Đoković imao problema sa Bernardešom, Nadal je svojevremeno tražio izuzeće ovog brazilskog sudije.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 20.04.2018
11:43

Zato sto nema snage da mu stisne ruku, jer se osusio potpuno

avatar
Super Ja
Friday, 20.04.2018
11:01

Bernades zna da bude nekada veoma nezgodan i cak provokativan ali ovaj put sudija je samo opomenuo Noleta bez nekih kazni a Nole je kao neko malo deta kada se naljuti od jednom smanjio vreme pripreme za servis sa 25 sekundi na 16 i tako sam sebe izbio iz ritma i na kraju se nerukuju sa sudijom koji u sustini nista nije radio?! Znamo mi to drugacije od Noleta, Nadam se da cu uskoro dobiti starog Noleta, jel ovaj mi se ne svidja toliko.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 20.04.2018
10:50

Ne bi trebao da se ljuti na njega zbog tih opomena osim ako ga usput nije i zakinuo za neki poen, sta ako uvedu skracenje tih pauza izmedju poena kao sto najavljuju? Pre ce biti da mu cini uslugu da se na vreme navikne na to.