Vreme je - Nole na terenu pre kraja godine!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.10.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uveliko se priprema za povratak na teren koji bi trebalo da se dogodi pre kraja tekuće godine.

Epa/Nic Bothma
Epa/Nic Bothma

Povezane vesti

Više od tri meseca nakon što je obelodanio da do kraja godine neće igrati na turnirima Novak Đoković je saopštio da se na teren vraća krajem decembra.

Srpski teniser će uzeti učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju koji se održava od 28. do 30. decembra.

"Srećan sam što se vraćam u Abu Dabi i što ću učestvovati na 10. izdanju turnira. Velika je čast nastupiti na ovom šampionatu, konkurencija je jaka i biće pravi test za moj povratak i početak sezone", rekao je Đoković.

Novak Đoković je odlučio da završi sezonu nakon Vimbldona usled hroničnih problema sa povredom lakta koju i dalje pokušava da sanira bez odlaska "pod nož".

Prvi takmičarski turnir po povratku na teren Novak Đoković će odigrati u Melburnu gde ga čeka učešće na prvom Grend slemu nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Tuesday, 24.10.2017
19:40

Od kako se Nole povukao, prestao sam da gledam tenis. Tek sad vidim koliko je bilo interesantno sa njim, i mi navijaci cemo znati vise da cenimo i igru i rezultate.

avatar
Yaya Sanogo
Tuesday, 24.10.2017
14:10

Ajmo Nole, kakvi Cilici, Zverevi i Dimitrovi, oni su male bebe za tebe, idemo nazad u vrh da spustis malo Nadala i Rogera na zemlju. :)

avatar
Hm
Tuesday, 24.10.2017
12:01

Lepa vest, jedva cekam da ga vidim opet na terenu, srecno Nole i da ti bude n 2018. godina bez povreda!