Voznijacki, Vinči i Sevastova u osmini finala US opena

Autor: Beta Beta
petak 02.09.2016.
23:38
Izvor: Beta

Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedila 58. teniserku sveta Moniku Nikulesku iz Rumunije u dva seta, 6:3, 6:1.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

To je prvi plasman Voznijacki u osminu finala nekog grend slem turnira još od Vimbldona prošle godine.

Voznijacki je pobedila za sat i 26 minuta, šest puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka. To je prvi put od januara da je Voznijacki vezala tri pobede na jednom turniru.

Dvostruka finalistkinja US opena, 74. teniserka sveta Voznijacki će u osmini finala igrati protiv pobednice duela domaće teniserke Medison Kiz i Naomi Osake iz Japana.

Italijanska teniserka Roberta Vinči plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Karinu Vitheft iz Nemačke sa 6:0, 5:7, 6:3. Vinči, prošlogodišnja finalistkinja US opena, će u osmini finala igrati protiv bolje iz meča Slovakinje Dominike Cibulkove i Ukrajinke Lesije Curenko.

Letonka Anastasija Sevastova plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Ukrajinku Katerinu Bondarenko sa 6:4, 6:1. Sevastova će u osmini finala igrati protiv pobednice duela Britanke Džoane Konte i Belinde Benčić iz Švajcarske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke