Vimbldon - Nole prvi nosilac, sa Marejem može tek u finalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.06.2016.
12:49
Izvor: Sportske.net

Prvi teniser sveta i nosilac sva četiri trofeja na Grend slem turnirima Novak Đoković postavljen je za prvog nosioca na predstojećem Vimbldonu. Već sad je poznato da do finala ne može da se sastane sa Endijem Marejem.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Dvojica srpskih tenisera dobila su u sredu status nosilaca na predstojećem Vimbldonu, a organizator je najboljeg na svetu stavio na vrh liste.

Novak Đoković će kao branilac trofeja biti prvi nosilac na predstojećem Vimbldonu, dok je Viktor Troicki postavljen za 25. nosioca.

Britanac Endi Marej dobio je status drugog nosioca na trećem Grend slemu sezone i već sada je jasno da on neće moći da se sastane sa Noletom pre evetualnog finala.

Treće i četvrto mesto na listi nosilaca pripalo je švajcarcima Rodžeru Federeru i Stanislasu Vavrinki, a kako na turniru neće učestvovati Rafael Nadal, zvanje petog nosioca poneo je Kei Nišikori.

Podsećamo da se samo na Vimbldonu nosioci određuju na osnovu ATP liste i učinka na turnirima koji se igraju na travi, a žreb za ovosezonsko izdanje turnira u "All England Club-u" zakazan je za petak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke