Veliki problem, hoće li se Adria Tur održati? Evo šta kaže Novak!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.05.2020.
12:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Plan postoji, ali ne zavisi sve od organizatora.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novak Đoković je nedavno najavio teniski turnir Adria Tur koji će se početi sredinom juna, gradovi domaćini trebalo bi da budu Beograd, Zadar, Banjaluka, Sarajevo i jedan grad u Crnoj Gori.

Upravo je to postao veliki problem za organizaciju budući da Crna Gora ne dozvoljava ulazak građana iz Srbije, pa se postavlja pitanje hoće li se turnir uopšte održati po planu.

"Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sledeće nedelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono ali i dalje postoji želja da se ide tamo. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika verovatnoća da idemo u Crnu Goru", istakao je Đoković, prenosi Sportski žurnal.

Za sada je jedino Zadar siguran.

"Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo verovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sledeće nedelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira", smatra Novak.
Baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke