Večeras počinju prava iskušenja za Novaka na ''Rodžers kupu'', ovaj momak je budućnost svetskog tenisa!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
12:31
Izvor: Sportske.net

Prve dve prepreke Novak Đoković je rutinski preskočio, već večeras sledi još jedna, znatno teža.

Beta/Mark Blinch/The Canadian Press via AP
Beta/Mark Blinch/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Novak Đoković polako ''dodaje gas'' na ''Rodžers kupu'' u Torontu, igra koju je prikazao u prva dva kola bila je dovoljna za pobede nad Bašićem iz BiH i Kanađaninom Polanskim, ali večeras će morati da ''ubaci u sledeću brzinu''.

Naredni rival najboljem srpskom teniseru, u osmini finala ovog turnira biće 19-godišnji Grk Stefanos Cicipas, koji je u drugom kolu eliminisao favorizovanog Dominika Tima sa 2:0 (6:3 i 7:6) i najavio da njegovo vreme tek dolazi.

Cicipas je na ovaj turnir došao kao 27. igrač na ATP listi, izvesno je da ga sada očekuje novi skok, ali nadamo se ne i preveliki.

Đoković se sa njim još nije sastajao, večeras će njih dvojica imati prvi međusobni susret na ATP turnirima, ali iako je naš teniser veliki favorit u ovom meču, nema sumnje da će mu Grk pružiti snažan otpor.

Početak meča planiran je za 18 časova i 30 minuta, ali to neće biti sve od Novaka za večeras. On će nastupiti i u dublu, u tandemu sa Kevinom Andersonom, a rivali će im biti Herber i Mau. Početak tog meča zakazan je za 21 čas i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke