Uzmi Nole novu titulu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.07.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net

Posle ogromnog uspeha na Vimbldonu, Novak Đoković već za desetak dana biće ponovo na terenu.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Sezona na travi je završena, Novak Đoković ju je okončao u velikom stilu, a kako se bude bližio kraj leta, uslediće i serija turnira koja prethodi poslednjem Gren Slem turniru u sezoni, US Openu.

Za početak, biće to Rodžers kup u Torontu, do čijeg početka je ostalo još jedanaest dana.

Za razliku od Rodžera Federera, učešće su potvrdili i Novak Đoković i Rafael Nadal, a ono što najviše raduje jeste optimistička poruka našeg najboljeg tenisera, koji ima veliki motiv da nastavi tamo gde je stao na Vimbldonu.

''Imam prelepe uspomene iz Toronta 2016. godine kada sam osvojio titulu i ovaj turnir uvek zauzima važno mesto u mom kalendaru. Posle turnira iz snova na Vimbldonu, veoma sam motivisan za deo sezone na betonu i jedva čekam da branim svoju titulu u Torontu'', poručio je Novak Đoković.

S obzirom da se Rodžers kup jedne godine održava u Torontu, sledeće u Montrealu, Nole se na neki način vraća u Toronto kao branilac trofeja. Prošle godine u Montrealu slavio je Aleksander Zverev, koji je u finalu savladao Rodžera Federera.

U istom stilu se obratio navijačima i na zvaničnom Tviter nalogu turnira, radujući se učešću na turniru i uz poziv ljubiteljima tenisa da uživaju u predstojećim mečevima.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke