US Open - Novak jači od Londera, ali i povrede!

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2019.
10:08
Izvor: Beta

Razlog za brigu ipak postoji.

EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je sa 3:0 (6:4, 7:6, 6:1) pobedio Huana Londera.

Novak je praktično tokom čitavog meča imao problem sa levim ramenom što se moglo i primetiti u njegovoj igri. U nekoliko navrata je tražio medicinski tajmaut kako bi mu se ukazala pomoć.

Prvi set mu je pripao rezultatom 6:4, ali daleko teže je bilo u drugom setu gde je pobedu morao da izbori u taj-brejku nakon odlične parije Londera.

Treći set nije počeo najbolje pošto je izgubio gem u kojem je servirao, međutim furioznom igrom u nastavku je praktično počistio Argentica sa terena i savladao ga sa 6:1.

Meč je trajao dva sata i 12 minuta.

"Sa levim ramenom imam problem već neko vreme. Nije bilo lako igrati u bolovima, pa sam morao da se nadam da ću imati sreće sa nekim udarcima", rekao je Đoković posle meča.

Naredni rival biće mu pobednik duela u kom će se Dušan Lajović sastati sa Denisom Kudlom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 29.08.2019
10:51

Ovo je stvarno postalo iritantno. Koliko god gotivio Novaka, druze ako imas zdravstveni problem, povreda bilo kog dela tela, zasto forsiras? Cemu? Kome se dokazujes? Ne gine ti saka lekova svakog dana posle 40-te, ali cuvaj zdravlje koliko mozes....
ps: samo da ne pocnu i mediji sa naslovima "posle nadljuskih napora i povrede Novak pobedio (a protivnik ni u prvih 50 )" ;)