Troicki u četvrtfinalu turnira u Sankt Peterburgu

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.09.2016.
15:46
Izvor: Beta

Okršaj dvojice srpskih tenisera u drugom kolu turnira u Sankt Peterburgu pripao je Viktoru Troickom koji je do pobede nad Lajovićem stigao za 74 minuta igre.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Sankt Peterburgu pošto je pobedio sunarodnika, 73. igrača sveta, Dušana Lajovića u dva seta, 6:4, 6:4.

Troicki, 33. teniser na ATP listi, će u četvrtfinalu igrati protiv prvog nosioca Švajcarca Stena Vavrinke, koji je u dva seta pobedio Čeha Lukaša Rosola.

Viktor je do sada pet puta igrao protiv trećeg tenisera sveta Vavrinke i pretrpeo svih pet poraza. Poslednji put igrali su ove godine na Rolan Garosu, kada je Švajcarac pobedio u četiri seta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Thursday, 22.09.2016
16:03

Dobar je dok pobjeđuje, al' kada počne da gubi, kreću teorije zavjere.. Šteta, veliki talenat je bio i ostao, ali u glavi nema mnogo. Nešto poput Janka. I on ima svoje teorije kako su svi protiv njega, a takođe je sjajan teniser. Ana i Jelena su imale po jednu dobru sezonu, ali su ih popularnost, novac i pritisak, jednostavno uništili. Ponekada bljesnu, ali samo na kratko i opet se uklope u sivilo. Novak nije ništa talentovaniji bio od njih, ali je ispred njih, upravo zbog psihičke stabilnosti, o kojoj govorim. Čvrsto stoji na zemlji i tenis igra glavom!

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 22.09.2016
16:53

Tacno tako Viktor ima cak vrhunske predispozicije ali glava je ogroman problem, neprevazidjen zato ce i biti uvijek prosjecan teniser.

avatar
pepyslav
Thursday, 22.09.2016
21:25

Nemoj pogresno da me shvatis, ali nisi u pravu uopste....Troicki ni blizu nije talentovan koliko Tipsarevic, koji je bio i jedan od najboljih juniora sveta, tehnicki je mozda i najtalentovanije od trojice, ali psihicki veoma nestabilan, da je malo unapredio svoje udarce, u smislu sigurnije igre, igre sa vise spina, verovatno bi vise i uradio, ovako udara previse ravno, i zato pravi dosta gresaka....cinjenica i vinera, ali.....Troicki ima servis i bekhend, ostalo tehnicki ni blizu dobro, pre 3 godine je konacno malo napredovao sa forhendom, ali se vidi da nema kontrolu, jednostavno odudara u jakim mecevima.....cak je i napravio odlicnu karijeru s obzirom na tehniku.....Djokovica necu ni komentarisati, suvisno je, rezultati govore...