Troicki: ''Španci, dugo smo vas čekali...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.04.2017.
13:37
Izvor: Beta

Srpski teniser Viktor Troicki ocenio je danas da je Srbija blagi favorit u predstojećem četvrtfinalom duelu Dejvis kupa protiv Španije, pošto protivnički tim nije došao u najjačem sastavu, ali je dodao da njegov tim neće nikoga potceniti.

teniskisavez.com/Neda Miletic
teniskisavez.com/Neda Miletic

Povezane vesti

Teniseri Srbije će od 7. do 9. aprila igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Španije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić". Srpski teniseri trenirali su danas u Beogradu.

"Dugo smo čekali da Španci dođu kod nas... Lepo je što smo se mi okupili od prvog dana, da se istovremeno pripremamo i treniramo za meč. Ovog puta će nama uslovi više odgovarati. Iako nisu došli u najjačem sastavu, imaju jako dobra dva igrača, (Pablo Karenjo Busta i Albert Ramos Vinjolas).

Nema (Rafaela) Nadala, (Roberta) Bautiste, (Felisijana) Lopesa, (Davida) Ferera, ali su i ovo dobri igrači i moramo da pružimo maksimum da bismo uspeli da ih pobedimo. Nije mi žao što im nisu došli najbolji, bio bi veći spektakl, ali nama u neku ruku to olakšava posao",
rekao je Troicki.

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Viktor Troicki, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, koji je i selektor. Selektorka Španije Končita Martines pozvala je Pabla Karenja Bustu, Alberta Ramos Vinjolasa, Marsela Granoljersa i Marka Lopesa.

"Ne potcenjujemo nimalo Ramosa ni Karenja Bustu, to su odliči igrači, pogotovo ove godine igraju sjajno, već su napravili dobre rezultate u ovoj sezoni, ali mislim da smo ipak mi blagi favoriti. Uvek kada igra Nole očekujemo pobedu. Najvažnije je da smo svi spremni i zdravi, da spremno dočekamo prvi meč u petak", naveo je Troicki.

On je dodao i da će selektor odrediti ko će igrati u dublu, a da je snaga srpskog tima u tome što može da izvede na teren nekoliko kombinacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke