Tomićeva poruka sirotinji: ''Idem kući da brojim milione''

Autor: Beta Beta
nedelja 14.01.2018.
14:08
Izvor: Beta

Australijski teniser Bernard Tomić rekao je danas da ide kući "da broji svoje milione", nakon što nije uspeo da se plasira u glavni žreb na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Tomić je u poslednjem kolu kvalifikacija danas izgubio od Italijana Lorenca Sonega sa 1:6, 7:6, 4:6 i to će biti prvi put od 2008. godine da nije u glavnom žrebu prvog Gren Slem turnira u sezoni. Teniski savez Australije mu nije ponudio vajldkartu.

"Brojim novac, to je sve što radim. Uradite vi ono što sam ja uradio. Zaradite 13, 14 miliona. Srećno ljudi, doviđenja", rekao je Tomić, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Tomića su prošle godine kritikovali zbog slabog zalaganja na mastersu u Madridu prošle godine, kada je rekao: "Da li bi vas bilo briga da imate 23 godine i da vredite više od 10 miliona dolara".

On je dvostruki juniorski Gren Slem šampion, bio je prvi teniser Australije a kao 18-godišnjak je, kao kvalifikant, igrao u četvrtfinalu Vimbldona 2011. godine

Prošle godine je igrao u trećem kolu Australijan opena, trenutno je 142. na ATP listi, ali će pokvariti plasman pošto nije uspeo da se plasira na turnir u Melburnu.

Australijski mediji su preneli da Tomić planira da učestvuje u jednom rijaliti programu.

On je prošle godine na Vilmbldonu kažnjen sa 15.000 dolara pošto je rekao da mu je bilo dosadno i da je glumio povredu u porazu od Miše Zvereva iz Nemačke.

Nije učestvovao na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine jer je rekao da je zauzet, a Teniski savez ga je u dva navrata izbacio iz ekipe u Dejvis kupu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke