Tokio - Ana u finalu, za trofej sa Karolin Voznijacki!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.09.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Trenutno najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale WTA turnira u Tokiju pošto je jutros, po srednjeevropskom vremenu, u polufinalu eliminisala Nemicu Anđeliku Kerber.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović savladala je Anđeliku Kerber u polufinalu WTA turnira u Tokiju čime je sebi obezbedila šansu da se bori za svoju četvrtu titulu u sezoni na izmaku.

Deseta teniserka sveta a treća nositeljka na turniru u Tokiju u polufinalu je savladala Nemicu Anđeliku Kerber rezultatom 2:0 (7:5, 6:3) u meču koji je trajao sat vremena i 50 minuta.


Ana je loše otvorila meč, u prva tri gema dva puta je izgubila servisa ali potom usledio kraći prekid zbog kiše pa je Ivanovićeva preuzela kontrolu nad igrom u završnici seta i sa dva brejka uspela da se vrati u igru i povede.

Na početku drugog seta Ivanović je spasila pet brejk lopti pa nije sebi dozvolila da uđe u zaostatak a onda je u četvrtom gemu stigla do jedinog brejka u drugom setu koji je bio dovoljan da na kraju slavi sa 2:0.

Srpkinja je danjašnjom pobedom obezbedila šesto finale u tekućoj sezoni a za četvrtu titulu boriće se sa Dankinjom Karolinom Voznijacki koja je postavljena za drugu nositeljku na turniru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke