Tipsarević neće da sažaljeva Novaka

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.06.2020.
14:46
Izvor: Sportske.net, tv prva

Objasnio je i razlog.

Epa/Daniel Pockett
Epa/Daniel Pockett

Povezane vesti

Prekid Adrija Tura, zbog koronavirusa koji se proširio među učesnicima ovog turnira i dalje je glavna teniska tema širom sveta, odakle stižu sve brojnije kritike na račun Novaka Đokovića kao organizatora ovog događaja.

Za razliku od problema koje Novak ima, turnir koji je u Beogradu organizovao Janko Tipsarević za sada protiče bez tih problema, ali uz poštovanje svih neophodnih mera u borbi sa pandemijom.

''Šampionat Istočne Evrope'' održava se bez publike, bez linijskih sudija i bez drugog pratećeg zabavnog programa, za razliku od Adrija Tura, zbog čega je Đoković posebno na udaru ovih dana.

Ipak, bez obzira  na sve što se dešava, Tipsarević ne želi da sažaljeva svog dugogodišnjeg prijatelja.

''Nije mi drago, ali ne volim da sažaljevam nikoga, jer je mene, nakon sedam operacija, najviše nerviralo kada me neko sažaljeva. Krivo mi je jer znam kakvo Novak srce ima, šta je on pokušao da uradi sa 'Adrija Turom'.

Kritike nisu 100 odsto pravedne jer njegova ideja nije bila ni da finansijski prihoduje, ni da demonstrira svoju moć, već samo da se iz regiona pošalje lepa i dobra slika u svet. Desilo se to što se desilo, što i nije moralo, ali jeste'', objasnio je Tipsarević tokom jutrošnjeg gostovanja na TV Prva.
-
baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 25.06.2020
14:48

Dajte, ljudi, nije to kuga pa da se toliko prica i pise o tome, dosta polemike!