Tako to radi veliki Rodžer Federer! I to je tek početak!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.03.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Mnogi ne žele javno da objavljuju kome su i na koji način pomogli, ali Rodžer Federer to radi javno, jasno, transparentno i - svaka mu čast. Nije sramota reći da si pomogao!

Beta/AP Photo/Sarah Stier
Beta/AP Photo/Sarah Stier

Povezane vesti

Težak period zadesio je veći deo sveta zbog pandemije koronavirusa -  posle Kine, Evropa je najviše pogođena poslednjih nedelja, situacija u Italiji i Španiji je užasavajuća, a najtrofejniji teniser sveta Rodžer Federer odlučio je da ugroženima u svojoj Švajcarskoj donira finansijsku pomoću vrednosti od milion franaka.

On je to potvrdio na društvenim mrežama i najavio da će ovo njegov tek prvi korak u pružanju pomoći onima kojima je najneophodnija.

''Ovo su izazovna vremena za sve nas i niko ne treba da bude zapostavljen. Mirka i ja smo odlučili da doniramo milion franaka za najugroženije porodice u Švajcarskoj.

Ovaj naš doprinos je samo početak.

Nadamo se da će se i ostali pridružiti u pomoći porodicama kojima je ona najpotrebnija. Zajedno ćemo prevazići ovu krizu! Ostanite zdravi!'', poručio je Federer.
-
Kazino baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 25.03.2020
20:23

Hahahaha, donira Rodza svojima u svajcarskoj, svajcarska je bogata zemlja i njoj ne treba donirati ni njenim gradjanima, vec treba nekoj siromasnoj zemlji donirati! Nasi u srbiji mnogo vise doniraju i donirali su ali vi nekako slabo piste o tome! Can ni nama u srbiji ne treba da se donira i nasa zemlja je u dobroj ekonomskoj situaciji, ali mi treba da povedemmo racuna na nase politicaree koji sve to ppokradose a ne da trazimo da nam nasi doniraju a mi glasamo za lopove koji nas kradu! zato da sam na mesto ovih bogatih sportista nebi ni dinar jedan donirao, oni doniraju a politicari sve to kradu, zato ne doniraj!