Sve veći udar na Šarapovu! Mrze je koleginice?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.03.2016.
11:06
Izvor: Sportske.net

Ne stišava se bura zbog doping afere Marije Šarapove. Naprotiv, sve je veća i jača!

BETA/AP Photo/Petr David Josek
BETA/AP Photo/Petr David Josek

Povezane vesti

Naravno, novinari ovih dana neprestano traže komentare ovog slučaja od ostalih tenisera, a među njenim koleginicama najoštrija je bila francuska teniserka našeg porekla Kristina Mladenović, koja je otkrila da prelepu Ruskinju mnogi ne vole na WTA turu!

''Svi ostali igrači kažu da je ona varalica! Mislim da ona ne zaslužuje trofeje koje je osvojila do sada. To je strašno, ali je dobro što je konačno izbačena.

Pa, ja kada uzmem aspirin, deset puta razmislim o onome što radim. A ona je taj lek uzimala deset godina! To je ozbiljna droga...

Ona se igrala sa pravilima i mislila je da ako do sada nije kažnjena, da može da nastavi tako. Za mene je to razočaravajuće. Ne bih mogla mendalno da podnesem da budem najbolja, a da se igram sa pravilima.

Ona sada može da se igra rečima i da nađe dobrog advokata, ali za mene nema sumnje. Nema opravdanja za ono što je uradila.

Ona se mnogima ne dopada, nije ni fina ni ljubazna osoba. Mnogi su je cenili zbog njene karijere, ali se nije lepo ponašala, da budemo iskreni.

Bar je dobra vest iz svega ovoga da anti-doping program radi i da, čak i ako si među najboljim igračima na svetu, možeš da budeš uhvaćen i da istina izađe na videlo
.'', izjavila je Mladenovićeva za Parizijen.

Ni Rumunka Simona Halep nije imala ništa da kaže u korist Marije Šarapove.

''Sa njom ni do sada nisam razgovarala, nema razloga da i sada bilo šta govorim'', konstatovala je Halepova.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 15.03.2016
11:19

Komentari onih koje joj nisu ni do kolena, posebno Mladenović. Isfrusrirana umišljena teniserka sa jednim dobrim rezultatom, koja odmah smatra da je nešto postigla u tenisu. Halepova krivonoga riba, sve je jasno.

avatar
King Eric
Sunday, 13.03.2016
20:35

Mogu da joj pljunu pod prozor.

avatar
ossaki
Sunday, 13.03.2016
17:56

Otac joj je bio reprezentativac Jugoslavije u rukometu. Nišlija, igrao za Železničar. Mislim da ima zlatnu medalju sa svetskog...

avatar
i.sarajevo
Sunday, 13.03.2016
15:12

ko je ova i sta je osvojila ova nase gore list nazalost,,,ja nikad cuo zanju

avatar
Gunner
Sunday, 13.03.2016
14:42

Šarapova cak i da ne odigra nijedan mec do kraja karijere bice popularnija od svih teniserki na turu.

avatar
Don Silvio
Sunday, 13.03.2016
17:11

stas zene i njihova ljubomora

avatar
Pique0811
Sunday, 13.03.2016
13:23

Nikad nisam nesto posebno gotivio Sarapovu,al sta ova Mladenovic prics dva turnira nije osvojila ukupno,i taj ljjek sto je koristila do prosle god je bio dozvoljen

avatar
Sunday, 13.03.2016
12:43

Cocece ova ko da je na wc solji posle upotrebe ricinusa. Teska droga lek koji je dozvoljen do janura ove godine. Nije nepoznato st aje uzela, nije ni na kokainu ni na steroidima uzela je lek koji su joj prepisivali jos pre dest godian a bili mu samo malo neoprezni da vide da li je zabranjen, niej to teski doping.

avatar
fcb
Sunday, 13.03.2016
12:11

O čemu priča ova Mladenović ? nTaj preparat je bio dozvoljen sve do januara ove godine, tako da Šarapova nije koristila doping 10 godina. Nije mi jasno kako neko moze ovako da lupeta.

avatar
Sunday, 13.03.2016
12:40

Ma kretenka. I nije onaj Maldenovic nego MladenoviK. Stidi se porijekla tako da...