Sutra u Melburnu - Sve oči uprte u Viktora!

Autor: Beta Beta
utorak 20.01.2015.
14:02
Izvor: Beta

Trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu mečeve u singlu i dublu sutra će igrati i četvoro tenisera iz Srbije.

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

Trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu mečeve u singlu i dublu sutra će igrati i četvoro tenisera iz Srbije.

Viktor Troicki, 54. teniser sveta, igraće u drugom kolu protiv Argentinca Leonarda Majera, 26 igrača na ATP listi. To će biti njihov prvi duel. Meč je drugi na programu terena broj osam, na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Takmičenje u dublu počeće Nenad Zimonjić, koji će u paru sa Pakistancem Ajsamom Ul Hak Kurešijem igrati protiv rusko-kazahstanskog para Tejmuraza Gabašvilija i Mihaila Kukuškina. Taj meč je drugi na programu terena broj 10.

Dušan Lajović će u paru se Jen Sun Luom sa Tajvana u prvom kolu igrati protiv izraelsko-filipinskog dubla Džonatana Erliha i Trita Hjuija sa Filipina. Taj meč je treći na programu terena broj 20.

Nakon što je danas završila takmičenje u singlu, Jelena Janković će sutra u prvom kolu dubla, u paru sa španjolkom Arančom Para Santonjom igrati protiv poljsko-slovenačkog dubla Klaudije Jans Ignjacik i Andreje Klepac. Meč je drugi na programu terena broj 22.

Sutra će na teren i Španac Rafael Nadal, koji će u drugom kolu igrati protiv Amerikanca Tima šmičeka, kao i švajcarac Rodžer Federer, koji će za plasman u treće kolo igrati protiv Simonea Bolelija iz Italije.

Britanac Endi Marej igraće protiv domaćeg tenisera Marinka Matoševića, a Ruskinja Marija Šarapova će u drugom kolu igrati protiv sunarodnice Aleksandre Panove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke