Štutgart - Dobar početak Srba

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.06.2015.
19:15
Izvor: Sportske.net

Srpski teniseri Filip Krajinović i Ilija Bozoljac uspešno su otvorili sezonu turnira na travi pošto su u subotu izborili plasman u drugo kolo kvalifikacija za glavni žreb Štutgarta.

Beta/AP Photo/Alan Diaz
Beta/AP Photo/Alan Diaz

Povezane vesti

Finale Rolan Garosa označiće kraj sezone turnira na šljaci a odmah potom u prvi plan će doći travnati tereni i priprema za treći Grend slem koji se igra u Londonu.

Na pojedinim turnirima već su počele kvalifikacije pa su tako u subotu Filip Krajinović i Ilija Bozoljac igrali u Štutgartu mečeve prvog kola kvalifikacija za plasman u glavni žreb.

Obojica su se plasirali u drugo kolo i to istovetnim rezultatom 2:1. Filip Krajinović je u prvom kolu bio bolji od Nemca Danijela Bransa (6:7, 7:6, 7:5), dok je Ilija Bozoljac nakon prekoreta eliminisao Švajcarca Adrijena Bosela (3:6, 6:1, 6:2).

U drugom kolu kvalifikacija Filip Krajinović igra protiv Francuza Remija Butlijea, dok će protivnik Ilije Bozoljca biti Nemac Peter Gojovčik.

Ukoliko uspešno savladaju prepreke u drugom kolu kvalifikacija Srbi će u trećem kolu o plasmanu u glavni žreb odlučivati u međusobnom susretu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke