Šta se dešava sa Viktorom Troickim?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
18:49
Izvor: Sportske.net

Posle odličnih nastupa na Vimbldonu, a onda bolnog poraza od Pospišila, forma našeg tenisera krenula je silaznom putanjom, što se samo nastavilo i današnjim porazom na startu Sinsinatija.

BETA/AP Photo/Pavel Golovkin
BETA/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Viktor Troicki nikako da se vrati u prepoznatljivu formu posle onog poraza na Vimbldonu od Kanađanina Pospišila, kada je vodio sa 2-0 u setovima, a onda izgubio sa 3-2.

Posle toga je nastupio za reprezentaciju Srbije u Dejvis Kupu protiv Argentine, ni tamo nije bolje prošao, a loša serija nastavljena je i posle letnje pauze.

Podsetimo, Troicki je prošle sedmice eliminisan na startu turnira u Montrealu, a isto se dogodilo i danas u prvom kolu Sinsinatija.

Bolji od njega bio je Amerikanac Mardi Fiš, koji je slavio sa 2-0, po setovima 6-2 i 6-2, za samo jedan sat i 10 minuta igre.

Već u uvodnim delovima oba seta Troicki je dozvoljavao rivalu da dođe do brejkova, nije uspeo da mu odgovori i ne samo to, već je Fiš još po jednom osvajao gemove na servise srpskog tenisera.

Troicki je tako propustio priliku da u drugom kolu odmeri snage sa Endijem Marejem, osvajačem turnira u Montrealu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sima Grozota
Tuesday, 18.08.2015
11:49

Nikad nije ni bio igrač vredan pažnje, tako da mu se ne dešava ništa, sve je standardno kod njega k'o što je uvek i bilo. Porazi su mu kao dobar dan.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 17.08.2015
19:31

Potpuno je pao psihicki posle onog poraza od Pospisila na Vimbldon.

avatar
sashki
Monday, 17.08.2015
19:25

Viktor od uvek igra za kladionice :))