Šta se dešava sa Troickim? Šokantni poraz bez posledica, danas opet na terenu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
12:40
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Imao je sreće posle neverovatnog poraza.

Epa/Lynn Bo Bo
Epa/Lynn Bo Bo

Povezane vesti

Viktor Troicki je juče šokirao javnost porazom u kvalifikacijama na čelendžeru u nemačkom Hajlbronu od mađarskog tenisera Atile Balaša, a sve posle vođstva od od 6:1, 5:1 i 40:15.

Prokockao je četiri meč lopte, što je Mađar iskoristio i do kraja napravio neverovatan preokret, za trijumf rezultatom 1:6, 7:6 i 6:3.

Ali, i pored tog poraza, Troicki će kao ''srećni gubitnik'' danas igrati u prvom kolu glavnog žreba, protiv Rusa Vatutina. Taj meč bi trebalo da počne u 14:30h.

Svakakvih komentara je bilo posle ovakvog jučerašnjeg poraza Troickog, bilo je u delu javnosti i sumnji u regularnost, a svoj komentar na tu temu je u izjavi za ''Srpski telegraf'' dao i nekadašnji selektor našeg Dejvis kup tima Radmilo Armenulić.

''Ne, ne. Ne verujem da je namerno prodao meč. Ne liči mi to na njega. Bilo je situacija takvih, ne bih sad da pominjem imena, ali nije on taj slučaj. Ne verujem da mu toliko fali novca, pa da je za neke male pare to uradio. Troicki u većem delu sezone nije radio ništa. Njemu treba dobar trener, dobar krug ljudi'', istakao je Armenulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke