Šta kažu srpske teniserke posle uspeha u Mađarskoj...

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.02.2015.
21:58
Izvor: Beta

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da joj danas nije bilo mnogo važno kako igra, već da samo osvoji poen, donese pobedu svom timu protiv Mađarske i obezbedi plasman u baraž Prve grupe Evro-afričke zone Fed kupa.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Teniserke Srbije plasirale su se u baraž Prve grupe Evro-afričke zone Fed kupa, pošto su danas u Budimpešti povele protiv Madjarske sa nedostižnih 2:0. Poene Srbiji donele su Ivana Jorović pobedom protiv Dalme Galfi od 6:1, 6:0 i Aleksandra Krunić protiv Timee Baboš od 7:6, 0:6, 7:6.

U Grupi A Srbija je juče pobedila Austriju sa 3:0 i sa dve pobede plasirala se u baraž, u kome će u subotu 7. februara igrati sa pobednikom Grupe D u kojoj se takmiče Hrvatska, Belgija, Izrael i Letonija.

"Očekivala sam težak meč, odrasla sam sa Tim, znam da je veliki borac, naročito kada igra za Madjarsku. Izgubila sam energiju u drugom setu, sigurno zbog pritiska, teško sam disala, bilo mi je muka i svega preko glave u nekom trenutku, ali srećna sam što sam to prihvatila. Išla sam kroz meč sa time na ramenima i uspela da donesem bod", rekla je Krunić.

"Meni igra nije bitna u Fed kupu, nisam ovde došla da gradim svoju igru za sledeće turnire, nego da kako god znam i umem izborim poen", dodala je 77. teniserka sveta.

Ona je pohvalila Ivanu Jorović, koja je ostvarila dve pobede.

"Bravo za Ivanu, ona je debitant u Fed kupu a lagano je dobila oba meča. Mislila sam da će biti teže, mnogo mi je olakšala oba dana time što sam počinjala sa 1:0", rekla je Krunić.

Teniserka Ivana Jorović rekla je da je ponosna na svoju igru.

"Ušla sam dobro u meč, bila sam opuštenija nego juče (protiv Austrije), dala sam sve od sebe i rezultat je to pokazao. Ovo je moja druga pobeda za Srbiju, veoma sam ponosna jer znam da svaki put dajem maksimum. Poseban je osećaj kada igrate za Srbiju",
rekla je Jorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coa
Friday, 06.02.2015
01:09

Bravo za devojke, bravo za Ducija i Viktora lepo se napreduje na svim poljima :)