Srpske teniserke spremne za prvi meč 'Grupe 1' Evro-afričke zone

Autor: Beta Beta
sreda 05.02.2020.
19:34
Izvor: Beta

Prvi meč reprezentativke Srbije igraće u četvrtak od 16 časova protiv domaćina Luksemburga.

BETAPHOTO/HINA/HTS/ Mario CUZIC/DS
BETAPHOTO/HINA/HTS/ Mario CUZIC/DS

Povezane vesti

Teniserka reprezentacije Srbije Olga Danilović rekla je danas da je Fed kup tim spreman za predstojeće mečeve u "Grupi 1" Evro-afričke zone, koji se igraju u Luksemburgu.

"Imale smo nekoliko treninga, odlično se osećamo i mislim da svima nama prija podloga. Spremne smo protiv koga god budemo igrale i koja god bude igrala od nas. Mislim da smo sve u dobroj formi i spremne, željne smo pobede i da prođemo ovu grupu, smatram da smo zaslužile i da svaki put igramo srcem"
, rekla je Danilović.

Prvi meč reprezentativke Srbije igraće u četvrtak od 16 časova protiv domaćina Luksemburga.

Srbiju predstavljaju Olga Danilović, Nina Stojanović, Fatma Idrizović i Aleksandra Krunić.

Najmlađa članica i debitant u Fed kup selekciji Srbije, Fatma Idrizović, rekla je da je presrećna što je deo Fed kup tima.

"Izuzetno mi je drago što sam dobila priliku da budem u Fed kup selekciji Srbije, a uvek mi je čast i zadovoljstvo igrati za našu zemlju, što sam i činila prethodnih godina u juniorskim selekcijama. Ovo je za mene veliko iskustvo, jako sam srećna što sam ovde sa mojim koleginicama, koje su naši veliki asovi i čije je iskustvo ogromno"
, kazala je Idrizović.

Posle meča s Luksemburgom, teniserke Srbije u petak igraju protiv selekcije Švedske, a ukoliko pobede, sastaju se s pobednicama grupe u kojoj su Poljska, Turska i Slovenija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke