Srpkinje lako sa Austrijom!

Autor: Beta Beta
sreda 04.02.2015.
21:26
Izvor: Beta

Aleks Krunić i debitantkinja Ivana Jorović opravdale očekivanja i donele pobedu Fed Kup selekciji Srbije u duelu sa Austrijankama.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da joj je drago što je reprezentacija u Fed kupu lako pobedila Austriju, a posebno je čestitala debitantkinji Ivani Jorović.

"Drago mi je što sam pobedila, pogotovo na ovako lak način. Nisam imala nikakav pritisak. Izašla sam da odigram šta treba i ono što se od nas očekuje, a to je da pružimo svoj maksimum", rekla je Krunićeva posle trijumfa.

Krunićeva je pobedila Patriciju Majr-Ahlajtner 6:2, 6:2. Duel prvog meča Grupe A plej-ofa za Svetsku grupu B započela je Jorovićeva pobedom nad Barbarom Has 6:3, 6:2.

"Drago mi je što je sve prošlo tako glatko. Dobili smo Austriju i polako se psihički spremam za Mađarsku. Drago mi je što je ovako brzo prošlo. Svaka čast Ivani, ona je debitant u Fed kupu, pa još 'otvara'. želim posebno njoj da čestitam. Mi ćemo dati sve od sebe sutra za Madjarsku", rekla je Krunićeva.

Prvoplasirani tim iz Grupe A plasiraće se u baraž, koji je na programu 7. februara. Protivnik u baražu biće pobednik Grupe D, u kojoj su Belgija, Hrvatska, Izrael i Letonija.

Pobednik tog duela, igraće u baražu za popunu Svetske grupe, u duelu koji se igra u aprilu.

Ivana Jorović ima 17 godina, a trenutno je 305. na WTA listi.

"Ovo mi je bio prvi nastup za Fed kup i moram da priznam da je bilo napeto. Počela sam nervozno, imala sam tremu, htela sam da predstavim Srbiju na najbolji način", rekla je Jorovićeva.

Ova mlada Čačanka predstavljala je Srbiju u kategorijama do 14 i do 18 godina.

"Ovo je nešto sasvim drugo. Znate da tim stoji iza vas, bodri vas, 10 ljudi u crvenim majicama su iza vas i bodre vas bez obzira da li je dobro ili loše. Nadam se da sam se dobro pokazala, pružila sam sve od sebe", rekla je Ivana Jorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 05.02.2015
01:04

Bravo cure,samo to zelim da vidim,da se srcem borite za grb SRBIJE, a ne ko one dvije...