Sprema se spektakl u Beogradu, Novakov prvi nastup posle pandemije?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2020.
18:45
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Strpite se još malo...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Teniska sezona se zvanično neće nastaviti bar do polovine jula, ali do tada će većbiti nekih turnira koji će biti organizovani i od strane samih igrača.

Jedan takav turnir organizuje Janko Tipsarević u Beogradu, plan je da počne 15. juna, a zvaničan naziv je ''Šampionat Istočne Evrope''.

Još uvek nije kompletiran spisak učesnika, ali Goran Ivanišević je u razgovoru za ''Sportklub'' nagovestio da bi i Novak Đoković mogao da bude jedan od aktera i to bi mu bio prvi nastup posle pandemije.

''Razgovarali smo nekoliko puta. Plan je da nema plana... Šalim se. Plan je da se on vrati u Beograd, zatim treba videti koji će se igrati lokalni turniri – Janko nešto organizuje, i Teniski savez Srbije. Kada uzmemo ceo naš region, to je ozbiljan teniski turnir sa ozbiljnim igračima'', izjavio je Novakov trener Goran Ivanišević.

Za sada, učešće na Jankovom turniru su potvrdili: Dušan Lajović, Damir Džumhur, Nikoloz Basilašvili, Viktor Troicki, Dimitar Kuzmanov, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović, Danilo Petrović, i Alehandro Davidovič Fokina (muškarci), te Dalila Jakupović, Danka Kovinić, Patrisija Marija Tig, Jasmin Paolini, Irina Kamelija Begu i Jana Fet (žene).
-
Baner live stream
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 20.05.2020
18:59

Da malo niste pozurili sa turnirima ili ce to biti spektakl bez publike.