Šou Viktora Troickog: ''Novače, hoću svoj deo!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.04.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Dok su ostali uglavnom govorili o aktuelnim problemima izazvanim pandemijom koronavirusa i načinima rešavanja istih, jučerašnju komunikaciju Viktor je učinio znatno zabavnijom i opuštenijom.

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

Preneli smo sinoć, Novak Đoković je na Fejsbuku okupio nekolicinu svojih prijatelja, naših poznatih sportista, a kojima je javno komentarisao aktuelna dešavanja tokom pandemije koronavirusa.

Uz njega, tu su bili i Nenad Zimonjić, Viktor troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, odbojkaš Aleksandra Atanasijević, naš najbolji automobilista Dušan Borković i aktuelni potpredsednik FSS Marko Pantelić, koji se uspešno izborio za ovim virusom.

Od svih njih, najzabavniji i najopušteniji je bio Viktor Troicki, koji je koristio svaku priliku da se našali, između ostalih i sa Novakom Đokovićem, kome je, dok se poveo razgovor kako svi oni provode dane u karantinu dobacio:

''A ti Novače spasavaš svet, igrače od 250. do 700. mesta! Čekam da mi legne moj deo'', poručio je Troicki, koji je, međutim, trenutno 184. na ATP listi.

Ako ste juče propustili, sve možete da pogledate u prilogu sa Novakove Fejsbuk stranice.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke