Šou u Vašingtonu, ''sad si uz'o trofej, Kirjose!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.08.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Temperamentni Australijanac konačno se više posvetio tenisu posle brojnih skandala, ali ni u Vašingtonu nije propustio priliku za svoje nesvakidašnje poteze.

Beta/AP Photo/Patrick Semansky
Beta/AP Photo/Patrick Semansky

Povezane vesti

Sjajna nedelja je iza Nika Kirjosa, koji je kasno noćas po našem vremenu osvojio turnir u Vašingtonu.

On je u finalu ovog turnira bio bolji od ruskog predstavnika Danila Medvedeva rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (8:6) i 7:6 (7:4), a ova neizvesna borba u kojoj je Kirjos pokazao visok nivo koncentracije u kljunim trenicima, trajala je jedan sat i 37 minuta.

U oba seta igralo se gem za gem, i jedan i drugi su osvajali svoje servis gemove, a Kirjos je bio bolji u oba taj-brejka.

Tokom i posle meča, Kirjos je koristio svaku priliku da izvede poneki svoj ''performans'', često je komunicirao sa publikom, koju je uspeo da pridobijena svoju stranu i na kraju je nagrađen ovacijama.

''Dokazao sam i sebi i mnogim ljudima koji su me podržavali da i dalje imam kvalitet. Bila je ovo jedna od najboljih nedelja u mom životu iz teniske perspektive'', poručio je, između ostalog, Kirjos posle trijumfa u finalu.

Tokom svečane ceremonije je morao da uzme mobilni telefon, kako bi se podsetio kome još treba da se zahvali. U prilogu je i taj detalj...
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke