Sjajna anegdota: Sreo Novak Federerovog navijača usred Beograda...

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.06.2020.
08:53
Izvor: Sportske.net

Đoković nije ostao ravnodušan.

Beta/AP Photo/Jim Young
Beta/AP Photo/Jim Young

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković gostovao je u podkastu "Wish and Go" gde je sat vremena razgovarao o brojnim zanimljivim temama ne samo u tenisu, već i u svetu.

Đoković je stigao u Beograd gde trenutno provodi vreme organizujući turnir "Adria Tour", pa je ispričao jednu veoma zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila šetajući sa porodicom.

"Bio sam u šetnji sa decom i ženom, otišli smo na Savski kej. Vozili smo bajs, šetali, našli ljuljaške… Došli su drugi roditelji, deca i prišao mi je jedan čovek i rekao, 'znaš li ti da sam ja jedini koji navija za Federera protiv tebe, a da je iz Srbije?' Rekao sam mu, ako si jedini, to je super! Malo smo se našalili. Rekao je, 'ne zameraš mi?' Pitao me je kakav je Federer kao osoba. Baš mi je bilo drago bilo da popričamo.

Rekao mi je, 'ima onaj volej, ona lepota igre, ne mogu tome da odolim'. Rekao sam mu da je to OK. Molio me je da mu ne zamerim. To je u suštini to, svako preferira nekog igrača, komentatora. Boja glasa, način na koji pričaš nekog iritira, nekom prija. Ne mogu da kažem navijaj za mene ili za nekog drugog. Po logici stvari očekuješ da kad si iz Srbije simpatišeš igrače iz Srbije, ali da li to mora da bude obavezno? Ne mora! Ako ti se sviđa Federer, pričaš kako treba da pričaš. Ja volim kad komentatori izraze svoju ličnost kroz prenošenje. Kad su autentični, originalni, ali kad postoji poštovanje, kad ne prelaze granicu, ali i to razumem, ali samo u Dejvis kupu", smatra Đoković.

Celu emisiju možete pogledati na videu ispod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 10.06.2020
11:25

A taj tip koji je tako "skuliran" pa priđe Novaku da ga šmara sa tim za koga on navija neka se upita kako bi regaovao Nadal da mu priđe Španac da mu razlaže kako on navija za Novaka ili neki Švajcarac da nešto slično kaže Federeru. Iritantna "anegdota".

avatar
Dorotej
Wednesday, 10.06.2020
11:11

Zašto je taj tip imao potrebu da priđe Novaku i kaže da navija za Federera šatro "jedini u Srbiji"? Strašno antipatično. Bukvalno *erator". Nisi čoveče jedini. Mi smo zemlja sa dosta "poturica". Svi su oni protiv Novaka ne samo kada igra protiv Federera. Ali ima nas puno koji navijamo srcem za Novaka, bodrimo ga gde god da igra. Nole nas čini ponosnim.