Sjajan tandem - Novak i Viktor eliminisali prve nosioce u Indijan Velsu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.03.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Mnogo lepih stvari dogodilo se prethodne noći u Indijan Velsu gde su srpski teniseri ostvarili sjajne rezultate. Nakon Dušana Lajovića, obradovali su nas Novak Đoković, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić.

Epa/Jose Mendez
Epa/Jose Mendez

Povezane vesti

Dušan Lajović je u konkurenciji singlova obezbedio plasman u osminu finala i ujedno ostvario najveći uspeh u karijeri kada su Masters turniri u pitanju - OVDE!

Sa druge strane, igralo se i u konkurenciji muških dublova gde imamo trojicu predstavnika, od kojih dvojica čine jedan dubl tandem.

Upravo je tandem Novak Đoković - Viktor Troicki napravio ogroman uspeh, pošto je u osmini finala savladao prve nosioce i branioce titule Pjera Erbera i Nikolu Maua.

Sat i po vremena trajao je duel pomenutih dublova, a Nole i Vića su na kraju slavili sa 2:1 (5:7, 6:1, 11:9).


Naredni protivnici naših tenisera biće Južnoafrikanac Raven Klasen i Amerikanac Radživ Rama, tandem koji je u osmini finala eliminisao Bernarda Tomića i Rafaela Nadala.

Dodajmo još i to da su plasman u četvrtfinale izborili još Nik Kirjos i Nenad Zimonjić kojima su Roberto Bautista-Agut i Fernando Verdasko predali meč bez borbe. Ziki i Kirjos će u četvrtfinalu igrati protiv Poljaka Lukaša Kubota i Brazilca Marsela Mela.

U prilogu pogledajte kako su Novak Đoković i Viktor Troicki proslavili trijumf nad prvim nosiocima u konkurenciji muških dublova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke