Serena se ne smiruje, nove optužbe!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.09.2018.
16:16
Izvor: Sportske.net

Iako je nakon meča izjavila da je srećna zbog Naomi Osake što je kao 19-godišnjakinja osvojila US Open, Serena Vilijams ne može tek tako da se pomiri sa porazom.

EPA-EFE/DANIEL MURPHY
EPA-EFE/DANIEL MURPHY

Povezane vesti

Sudija Karlos Ramos je na udaru Serene Vilijams i njenog tima.

Iako je trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu priznao da ju je savetovao, američka teniserka i osvajačica 23 Gren slema u karijeri nije to želela da prizna i osula je paljbu po sudiji Karlosu Ramosu, bilo je i uvreda, nazvala ga je lopovom.

Danas nova izjava, optužila ga je za seksizam.

"Nikada nije oduzeo muškarcu gem jer mu je rekao da je lopov. Ali, videli smo da muškarci ‚časte‘ druge sudije raznim rečima. Ovde se borim za ženska prava za jednakost polova i sve što ide sa tim", rekla je Serena.

"Nastaviću da se borim za žene, da budemo jednake sa muškarcima. Ovo je samo primer osobe koja ima emocije, koja želi da se izrazi i želi da bude jaka žena. I biće im to dozvoljeno zbog onoga što sam ja uradila. Možda nije sve ispalo dobro za mene, ali će ispasti za nekog drugog"
, istakla je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Sunday, 09.09.2018
17:31

Jaaao kako odvratno! Danas se svi vade na sezizam, rasizam, homofobiju! Kad god nekom ne ide nesto kako zeli odmah ove optuzbe! Kako moze da prica o sexizmu kada je igrala protiv devojke?! Izgubila je i bolje da cuti, a ne da se bruka na ovaj nacin! Verovatno je sudija i homofob, rasista i dzihadista samo zato sto je ona izgubila mec!

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 09.09.2018
16:48

Pogledao sam sta se desavalo i mogu da kazem da je sudija postupio po pravilima. Nije on kriv sto neke druge sudije nekim muskim teniserima dozvoljavaju vise i Serena mozda ima poentu u tome ali ona je ovo finale izgubila pa je izgubila i nerve a onda je resila da nadje krivca i da se casno bori za prava zena - po mom misljenju sve je to Serena show - ko je se seca iz mladjih dana, zna o cemu pricam.

avatar
noxovac
Sunday, 09.09.2018
16:38

hahahahahahahahahaha kako je prolupala. Dobija istu novcanu svotu kao muskarci a igra duplo krace, ono sinoc je bruka i jos jedan dokaz zasto malo ljudi prati zenski tenis. Zbog ovakvih kao Serena koja misli da je iznad sporta. Sramota.