Senzacionalna šampionka Melburna oduševljena Đokovićem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.02.2020.
18:49
Izvor: Sportske.net

I dalje je pod utiskom svega što se dešavalo tokom i po završetku Australijan opena.

EPA-EFE/LYNN BO BO
EPA-EFE/LYNN BO BO

Povezane vesti

Znate već, ali lepo je podsetiti, prvi Gren Slem sezone, Australijan open u Melburnu osvojili su Amerikanka Sofija Kenin u ženskoj i naš Novak Đoković u muškoj konkurenciji.

Amerikanka rođena u Moskvi pre 21 godine, najveće je i najprijatnije iznenađenje turnira, jer pre početka Australijan opena nije bila među favoritima za osvajanje turnira.

Osim po osvojenom trofeju, Sofija Kenin će učešće na ovogodišnjem Australijan openu pamtiti i po upoznavanju i druženju sa Novakom Đokovićem, sa kojim je zajedno pozirala fotoreporterima po završetku turnira, kako to već tradicija i nalaže kada su šampioni u pitanju.

''Počeo je da me prati u Melburnu (na društvenim mrežama). Pričali smo malo posle naših pobeda u finalima. Veoma sam srećna što je pobedio. Kada je igrao finale, navijala sam za njega samo zato što sam želela da imam izgovor kako bih mu poslala poruku. Želela sam da mu čestitam. Mislim da je to sjajno. Bila sam veoma uzbuđena. Sve te lepe slike mene i Đokovića jedno pored drugog i naši trofeji. To je sjajno'', objašnjava Kenin.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke