Sad i legendarna teniserka napala Novaka!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.10.2020.
09:13
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, šta god da kaže, nađe se neko kome će nešto da smeta.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Tek što je Nik Kirjos proredio prozivke na njegov račun, a Mats Vilander prestao da ga u kontinuitetu kritikuje kao ranije, uvek ima nekoga iz teniskog sveta ko pronalazi razlog da manje ili više ''bocne'' najboljeg tenisera sveta.

Ovoga puta oglasila se legendarna američka teniserka Kris Evert.

Povod za njenu reakciju bila je izjava Novaka Đokovića uoči jučerašnjeg finala Rolan Garosa.

''Protiv Nadala sam igrao češće nego protiv bilo kog tenisera u mojoj profesionalnoj karijeri. Naši dueli su najbrojniji u istoriji, on je definitivno moj najveći rival'', poručio je Novak, s obzirom da se juče po 56. put u karijeri sastao sa Nadalom.

Šta je tu sporno, objasnila je Kris Evert, uz dozu ironije...

''Da, istina je... u muškoj konkurenciji... Martina i ja smo igrale 80 puta'', napisala je Evert na Tviteru.

Ona je u karijeri osvojila ukupno 18 Gren Slem trofeja, baš kao i Martina Navratilova, a u međusobnim duelima Navratilova je bila uspešnija, odnos je 43-37 u njenu korist, tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 12.10.2020
10:27

80 podeljeno sa 3 puta 2 jednako 56.67, 80 podeljeno sa 5 puta 3 jednako 48. Vidite da je i Novak izostavio Federera, a od toga niste napravili vest:-)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 12.10.2020
15:52

*80 podeljeno sa 3 puta 2 jednako 53.33

avatar
magister
Tuesday, 13.10.2020
02:07

80:3x2=53.333...; ali 80:16x11.2=56 ;)
Naravno da živimo u svetu u kome mediji moraju nešto da pišu. Kris Evert nije BOCKALA Đokovića, nego pokazala da je u istoriji ŽENSKOG tenisa bilo većeg rivaliteta, što je istina. Novak je - pogrešio i - to je to.

Ali, kod nas je prosto trend da se makar svaki drugi dan objavi kako neko ima nešto protiv Đokovića, kako ga ne vole zato što je Srbin, (pa onda poistovećivanje svih sa Đokovićem) kako su svi protiv nas jer smo najbolji i blablablablabla... Dragojević je to simpatično ismejao u "Lepim selima..." kad pokojni Manda kaže, kako je (parafraziram) ceo svet jeo rukama, a naš kralj viljuškom - boc... I onda, okreneš se na sve strane, vidiš... ono što jeste, al u sebi misliš, al' naš je kralj viljuškom boc, al' naš ih Nole dere...