Sa Novakom nije išlo - Dimitrov sarađuje sa legendom i Đokovićevim bivšim trenerom!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.10.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Kadrovi zabeleženi u Parizu svedoče da je Bugarin počeo saradnju sa bivšim trenerom Novaka Đokovića.

Epa/Tracey Nearmy
Epa/Tracey Nearmy

Povezane vesti

Zvaničnih potvrda još uvek nema, ali snimak iz "Bersija" ukazuje na to da je bugarski teniser Grigor Dimitrov angažovao tenisku legendu.

Radi se o Andreu Agasiju, legendarnom teniseru koji je od maja 2017. do kraja marta 2018. godine sarađivao sa Novakom Đokovićem.

"Pokušao sam da pomognem Novaku isključivo iz najboljih namera. Ipak, prečesto smo se slagali oko toga da se ne slažemo. Želim mu samo najbolje u njegovom daljem napretku", rekao je po završetku saradnje sa srpskim teniserom Andre Agasi.

Kako saradnja Novaka Đokovića i Andrea Agasija nije bila plodonosna (Novak osvojio samo turnir u Istbornu), videćemo da li će Amerikanac bolje sarađivati sa Grigorom Dimitrovim.

Grigor Dimitrov se trenutno nalazi na desetom mestu na ATP rang listi, a još uvek nije uspeo da opravda nadimak "Bejbi Federer" koji mu je svojevremeno bio nadenut.

Sa osam osvojenih sing titula u karijeri, od kojih najvažnije one u Sinsinatiju i završnom Mastersu u Londonu, Grigor Dimitrov svakako ne spada u red najuspešnijih igrača u istoriji tenisa, a reklo bi se da sa 27 godina nema još mnogo prostora da napreduje i opravda talenat koji je bio nesporan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 28.10.2018
15:47

Grigor je odavno propustio voz za sam vrh a za ovo sto sada radi ( bleji u top 10 ) mu ne treba trener, ali ajde neka bude.