Rolan Garos, peti dan - Nole i Viktor u prvom planu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.05.2015.
01:05
Izvor: Beta

Petog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu, na Rolan Garosu u Parizu, svoje mečeve će u četvrtak između ostalih igrati i četvoro tenisera iz Srbije.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Đoković igraće u drugom kolu protiv Žila Milera iz Luksemburga, 55. na ATP listi. To će biti njihov drugi međusobni duel, a prvi je dobio Đoković, ove godine na Australijan openu, kada je bilo 6:4, 7:5, 7:5.

Meč je treći na programu terena Suzan Lenglen, na kome takmičenje počinje u 11 časova.

Viktor Troicki će u drugom kolu igrati protiv Italijana Simonea Bolelija.

To će biti peti duel 33. igrača sveta Troickog i Bolelija, 60. na ATP listi, a srpski teniser ostvario je tri pobede, od kojih dve uzastopne. Poslednja dva duela igrali su ove godine, na Mastersu u Majamiju kada je bilo 7:5, 3:6, 6:4 i u Sidneju, 6:3, 3:6, 7:5.

Taj meč je poslednji na programu terena broj 17, gde takmičenje počinje u 11 časova.

Bojana Jovanovski
će u paru sa Čen Lien iz Kine igrati protiv osmih nositeljki, Francuskinje Karoline Garsije i Katarine Srebotnik iz Slovenije. Taj meč je prvi na programu terena broj 16 i počeće u 11 časova.

Takmičenje u mešovitom dublu počeće i Nenad Zimonjić, koji će u paru sa Ruskinjom Elenom Vesninom igrati protiv holandsko-rumunskog para Mihaele Krajiček i Florina Mergee. Taj meč je peti na programu terena broj 14 gde takmičenje počinje u 11 časova.

Zimonjić i Vesnina postavljeni su za treće nosioce na turniru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke