Rim - Novak lako sa kvalifikantom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.05.2018.
17:04
Izvor: Sportske.net, Beta

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u narednu rundu Mastersa u Rimu nakon trijumfa nad kvalifikantom iz Gruzije.

Epa/Claudio Onorati
Epa/Claudio Onorati

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala masters turnira u Rimu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Gruzijca Nikoloza Basilašvilija u dva seta, 6:4 i 6:2.

Đoković je u njihovom prvom medjusobnom duelu do pobede došao posle 76 minuta igre.

Srpski teniser će u osmini finala turnira u Rimu igrati protiv Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa koji je sa 6:7, 7:6, i 7:6 pobedio Amerikanca Džona Iznera.

Prvi set doneo je dosta neizvesnosti, prvo je Đoković u šestom gemu imao dve brejk lopte, ali mu nije pošlo za rukom da 74. teniseru na ATP rang-listi oduzme servis.

Gruzijac je odmah u narednom gemu iskoristio loš "momentum" srpskog tenisera, imao je četiri brejk lopte, ali je Đoković ipak uspeo da osvoji svoj servis gem.

Neiskorišćene brejk lopte kao da su uticale na Gruzijca, koji je potom duplim greškama praktično poklonio Đokoviću brejk i vodjstvo od 1:0 u setovima.

Đoković je u drugom setu imao potpunu kontrolu i s dva brejka, u drugom i osmom gemu, obezbedio plasman u osminu finala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 16.05.2018
22:39

Шанса да се одигра добро овај турнир да подигне самопоуздање,још само то недостаје да се машина упали. Цепај Нолеее