Rim - Nole pre finala ne može na Rafu i Rodžera

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
22:00
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta saznao je ko će mu biti potencijalni rivali na Mastersu u Rimu gde brani trofej osvojen prošle godine.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković postavljen je za prvog nosioca na predstojećem Mastersu u Rimu gde će braniti trofej osvojen prošle godine.

Trostruki šampion Rima biće slobodan u prvom kolu petog ovosezonskog Mastersa a u drugom kolu će sigurno igrati protiv Španca pošto se ukršta sa pobednikom meča Roberta Bautiste Aguta i Marsela Granoljersa.

Prvi reket sveta neće moći da se sastane sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom pre finala Mastersa u Rimu ali bi zato u četvrtfinalu mogao na zemljaka Viktora Troickog.

Izvesnije je, međutim, da Đoković u četvrtfinalu odmeri snage sa Keijem Nišikorijem ili Felisijanom Lopezom, dok bi u polufinalu projektovani rival mogao da mu bude Endi Marej, David Ferer, Marin Čilić ili Žo Vilfred Conga.

U drugoj polovini žreba nalaze se Rodžer Federer, Rafael Nadal, Tomaš Berdih, Sten Vavrinka, Grigor Dimitrov i drugi.

Masters u italijanskoj prestonici igra se od 10. do 17. maja a nagradni fond iznosi 3.83 miliona evra. Turnir u Rimu biće poslednja Đokovićeva priprema za drugi Grend slem u sezoni koji se od 24. maja do 7. juna održava u Parizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dakijev psihijatar
Friday, 08.05.2015
22:42

Kao da je bitno ionako ce se prosetati do titule.Gledam ovaj Madrid i smejem se zamisljajuci koliko bi ih Nole sve oprao bez izgubljenog seta i tako ukopao one male pacenike sto su mu zvizdali pre dve godine.