Rim - Noćni trileri Novaka Đokovića, Srbin u finalu sa Nadalom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.05.2019.
22:41
Izvor: Sportske.net

Novak uspeo da stigne do novog finala Rima.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Argentinci odgovaraju Novaku u Rimu.

Nakon što je u četvrtfinalu savladao Huana Martina Del Potra, danas je savladao još jednog Argentinca i to u polufinalu Rima, Dijega Švarcmana, rezultatom 6:3, 6:7 (2) i 6:3 za dva i po sata igre.

Novak je bio odličan u prvom setu iako je imao periode u kom nije igrao dobro, prevashodno zbog umora koji ga je lagano stizao od jučerašnje utakmice sa Del Potrom koja se završila jedan sat posle ponoći.

Brejk je došao u pravom trenutku, pri rezultatu 4:3 za Noleta, iskoristio je jednu jedinu brejk-loptu u prvom setu i stigao kasnije i do seta.

Drugi set nije ni približno bio isti kao prvi. Nakon pet uzastopnih gemova koje su teniseri dobili na svoj servis, usledila su četiri brejka, po dva na obe strane, pa je Novak morao da servira za ostanak u setu dva puta i to je činio dovoljno dobro.

U taj-brejku, Novak loš, umoran, Švarcman je leteo po terenu i zasluženo osvojio set.

Poslednji set i odlučujući je bio interesantan, oba tenisera su gledala da smanje razmenu, pokušavali su da skrate poen što je više moguće i to je više odgovaralo Novaku.

Izgledao je Srbin nešto umorniji, ali ni to nije bilo dovoljno Švarcmanu da stigne do pobede. Novak je ponovo iskoristio jednu jedinu brejk-loptu i na kraju pobedio.

U finalu će Novak igrati protiv Nadala koji je danas savladao Cicipasa. Finale počinje od 16 časova u nedelju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska Bosna
Saturday, 18.05.2019
23:29

Kako su mu zaprzili corbu organizatori ove nedelje dolazi iznuren da igra sa nadalom sutra,ali sta god da bude jedan je Djokovic svi znamo da je bolji od Nadala!

avatar
Mladen
Saturday, 18.05.2019
22:46

Bravoooo Srbine