RG - Serena požurila i učinila uslugu Noletu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.06.2016.
12:23
Izvor: Sportske.net

Prva teniserka sveta Serena Vilijams nije čekala da joj kiša pokvari planove već je furioznom partijom u meču sa Elinom Svitolinom protutnjala do četvrtfinala Rolan Garosa.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Nebo se tokom prepodneva u Parizu smilostivilo pa su dame nešto posle 11 časova izašle na teren i započele mečeve osmine finala, a prva teniserka sveta Serena Vilijams iskoristila je priliku da brzopotezno overi plasman u narednu rundu takmičenja.

Prva nositeljka na turniru zadržala se na terenu samo 62 minuta pošto je sa 2:0 (6:1, 6:1) počistila Ukrajinku Elinu Svitolinu i tako obezbedila plasman u četvrtfinale.

Teniserka koja je u prethodnom kolu bila bolja od naše Ane Ivanović nije imala šansu protiv razgoropađene Amerikanke, pa je uz dva osvojena gema morala da se oprosti od daljeg takmičenja na Rolan Garosu.

Naredna protivnica Serene Vilijams u četvrtfinalu Rolan Garosa biće bolja iz duela Karle Suarez Navaro i Juline Putintseve.

Brzopotezna pobeda Serene Vilijams poslaće i Novaka Đokovića na teren nešto ranije nego što je to bilo planirano, a srpski teniser nastavlja svoj meč sa Robertom Bautistom Agutom pri rezultatu 1:1 u setovima i vođstva od 4:1 u trećem setu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke