RG: Prvog dana troje srpskih tenisera

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.05.2019.
12:02
Izvor: Sportske.net, Beta

Prvog dana Otvorenog prvenstva Francuske nastupiće troje srpskih tenisera - Laslo Đere, Janko Tipsarević i Ivana Jorović.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Prvi će na teren Janko Tipsarević koji u prvom kolu igra protiv Bugarina Grigora Dimitrova. Njihov meč je drugi na programu na terenu broj 1.

Treći meč dana na terenu broj 7 igraće Laslo Đere protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa, a po završetku njihovog duela na teren će izaći Ivana Jorović i Amerikanka Dženifer Brejdi.

Takmičenje na stadionu "Filip Šatrije" će otvoriti Nemica Anđelik Kerber i Ruskinja Anastasija Potapova, a nakon njih na teren će Grk Stefanos Cicipas i Nemac Maksimilijan Marterer.

Posle tih mečeva sledi duel Švajcarca Rodžera Federera i Italijana Lorenca Sonega, a program će zatvoriti Čehinja Karolina Pliškova i Amerikanka Medison Brengl.

Program na terenu "Suzan Lenglen" otvaraju hrvatski teniser Marin Čilić i Italijan Tomas Fabijano. Nakon njih slede mečevi između Keija Nišikorija i Kventina Alisa, Kristine Mladenović i Fione Fer, i Sloun Stivens i Misaki Doi.

Mečevi na svim terenima počinju u 11.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke